Med otroki, ki so se znašli v domnevni težavi, je 19-letni Maddox Jolie, ki od leta 2002 živi s priljubljeno hollywoodsko igralko Angelino Jolie. Mimogrede, igralka je sina posvojila s pomočjo agentke Lauryn Galindo, ki je leta 2004 končala za rešetkami zaradi ponarejanja dokumentov za pridobitev ameriških vizumov za sirote iz Kambodže.

Režiserka prihajajočega dokumentarca 21-letna Elizabeth Jacobs, katere starši so uporabljali tudi Galindine storitve, bo ponovno preučila trditev, da so bile revne kamboške družine že leta tarča različnih posvojiteljskih agencij. Kot je poudarjeno, je v obdobju od 1997 do 2001 večina postopkov posvojitve otrok iz Kambodže ameriškim družinam potekala skozi Galindo.

Ko so škandal odkrili že prej, je ameriška vlada in več drugih držav ustavila možnost nadaljnjih posvojitev otrok iz Kambodže, Angelina pa je nato dejala, da o ilegalni trgovini, v katero je bilo vpleteno ime njenega sina, ničesar ne ve. Prav tako ni dokazov, da Maddox ni bil sirota, igralka pa je že prej vztrajala, da ne bi nikoli odvzela otroka materi na tak način – na silo.

PREBERITE TUDI: Je Angelina Jolie končala svojo igralsko kariero?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj