Vidno zmanjša videz gub, temnih kolobarjev in zabuhlost pod očmi. V samo tednu dni.* Okrepljen s tehnologijo ReNeura Technology ++ ™, podpira sposobnost kože, da se samo-popravi, za bolj gladek, sijoč in napet videz.

Shiseido izdelki negujejo kožo, izboljšujejo vitalnost in elastičnost očesnega področja. Predel okoli oči je še posebej dovzeten za učinke utripanja in mimičnih izrazov obraza, ko koža sčasoma postane manj prožna in elastična. Zaradi upadanja orbikularne mišice se začnejo pojavljati drobne linije, povešanje (ustvarjanje očesnih vrečk) in podočnjaki.

Z novim kompleksom MATSU-ProSculpt in ekskluzivnim sistemom SHISEIDO ReNeura Technology+™ lahko območje okoli oči postane sijoče, živahnejše in enakomernejše.

Shiseido VITAL PERFECTION Uplifting & Firming Eye Cream

V samo enem tednu uporabe se znaki starostne utrujenosti kot so; očesne blazinice, gube in podočnjaki, vidno zmanjšajo za bolj dvignjen, zategnjen in sijoč videz.*

Krema za oči Vital Perfection Uplifting and Firming Eye Cream vsebuje štiri ključne tehnologije, vključno z novim kompleksom MATSU-ProSculpt Complex, ki je zasnovan za učvrščevanje in zategovanje videza kože skupaj s KURENAI-TruLift Complex plus tehnologijo TruStructiv za pomoč pri privzdignjenem pogledu. VP8 deluje tudi za posvetlitev tona kože na predelu okoli oči.

Navdihnjena z nevro-znanostjo, tehnologija Shiseido ReNeura Technology++™ poveča hitrost in učinkovitost kreme za oči. Bogata in svilnata, lahkotne teksture je krema obenem razkošna in bogata. Izjemno vlažilna, kožo izdatno navlaži in neguje, da je le ta nahranjena in prožna, vidno zmanjša povešenost kože, temne podočnjake in gube. Zategne, dvigne in učvrsti vašo kožo.

Ob enem objame z vonjem žlahtne orhideje, ki kremi doda pridih nežne cvetne negovalne rutine, čudovite za občutljiv predel okoli oči.

* Ta rezultat velja za kremo za oči Vital Perfection Uplifting and Firming Cream. Potrošniški test opravljen na 104 prostovoljcih

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj