Tako kot naša telesa ima tudi naša koža lasten imunski sistem, ki jo ščiti pred zunanjimi dejavniki, ki kože ne le poškodujejo, temveč tudi slabšajo njen videz. Ti dejavniki so staranje, stres in nečistoče iz okolja.

Langerhansove celice

Dr. Langerhans je te posebne celice odkril leta 1868, v zadnjih dveh desetletjih pa je Shiseido, s pomočjo strasti in navdušenja dr. Junichija Hosoija, odkril temelje neposredne in kompleksne povezave med splošnim stanjem kože in zanimivimi celicami, ki so znane tudi kot “kožni stražarji“.

Obstaja neposredna povezava med videzom kože in čustvenim stanjem in da lahko pogostnost in intenzivnost kožnih težav povzročijo ali povečajo različna čustvena stanja. Posebni encimi, ki se nahajajo na površini Langerhansovih celic, lahko v primeru povečanega stresa, delujejo kot pomirjevala, ki nevtralizirajo škodljive dejavnike, preden ti poškodujejo kožo. Raziskave so pokazale tudi, da Langerhansove celice zmanjšujejo opozorilne znake, ki v koži nastanejo po pretirani izpostavljenosti UV žarkom in kemičnim substancam. Njihova ključna vloga v zagotavljanju imunske zaščite kože je torej izjemna.

Kompleks, ki deluje neposredno na langerhasove celice

Shiseido je razvil prvi kompleks, ki deluje neposredno na Langerhansove celice in ponovno vzpostavi njihovo delovanje. Ultimune Complex® je popolna sinergija treh ključnih sestavin: bolgarske rožne vode, Aqua-in-Pool-a in betaglukana. Izboljša obrambne sposobnosti celic za 64%*, spodbudi proizvodnjo kolagena, izboljša delovanje kožne bariere in spodbujaa učinkovitejše vlaženje kože.
*In vitro testi

Negovalni proizvod z raznolikim delovanjem

Nova rešitev je odslej na dlani: Ultimune, zaščitnik vaše kože. Naredi veliko več kot da le izboljša videz vaše kože. Je namreč prvi proizvod, ki reaktivira obrambne sposobnosti kože, ki zagotavljajo zaščito, regeneracijo in odpornost. Reaktivira moč, ki jo vaša koža potrebuje za vidno upočasnitev staranja kože.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj