Zahvaljujoč se negovalnemu učinku tako na površini kot v globini kože, kožo ohranja zdravo, vitalno in čudovito lepo. Če jih uporabljamo pravilno, Shiseido Sun Protection proizvodi dobro ščitijo kožo tudi v primeru daljšega izpostavljanja soncu ali izpostavljanja zelo močnim UV žarkom, zato so odlični za uporabo zlasti za tiste ljubitelje sonca, ki na plaži preživijo ves dan in se ne izognejo niti tistim uram, ko je sonce najmočnejše. Proizvodi so prav tako odlična izbira za vse tiste, ki bodo počitnikovali na jadrnicah in jahtah, v tropskih krajih ali na visoki nadmorski višini, ter za športnike in otroke.

Shiseido Sun Protection

Izdelki vsebujejo širok spekter zaščitnih faktorjev do SPF 50+, zato Shiseido Sun Protection linija resnično zagotavlja varno in dolgotrajno zaščito tudi zelo svetli in občutljivi koži. Shiseido Sun Protection proizvodi so primerni tudi za otroke, ker jim zagotavljajo najboljšo UV zaščito in ker so prijetni, praktični in otrokom omogočajo brezskrbno gibanje in igro na soncu. Značilnosti Shiseido Sun Protection linije, ki je primerna tudi za otroke:

 

  • visoki UV filtri,
  • nežne in varne formule,
  • UV filtri, primerni za otroke,
  • prijetne teksture,
  • dolga obstojnost (tudi pri znojenju),

  • odporne proti pesku (pesek se po nanosu ne prijema kože),
  • zelo odporne v vodi (tudi po 80 minutah v vodi je zaščitni faktor še vedno na enakem nivoju kot pred kopanjem po meritvah, usklajenih s strogimi pravili ameriške organizacije FDA).


Shiseido Sun Protection emulzije odlikuje  posebna silikonska tekstura; obogatene so z mikroniziranim titanijevim dioksidom. Tovrstne emulzije je zelo težko razviti in so izjemno tehnološko napredne. Shiseido Suncare linijo odlikuje privlačen poletno svež, prefinjen vonj. Cene izdelkov se gibajo med 25 € in 36 €.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj