Ali ste bili po koncu vročega dneva že kdaj opečeni, pa čeprav ste si redno in temeljito nanašali zaščitno izdelke? Več kot polovica oseb, ki je sodelovala v naši raziskavi, je že doživela podobne neprijetnosti.** In podobno kot oni, ste po vsej verjetnosti tudi vi mislili, da je to posledica potenja, ali pa vode, ki je z vaše kože sprala zaščitno kremo.

Veliko vodoodpornim zaščitnim kremam z visokim faktorjem SPF se učinkovitost ob stiku z vodo ali znojem dramatično zmanjša. Zato so Shiseidovi znanstveniki začeli razmišljati o novi, napredni zaščitni kremi, ki bi nudila optimalno zaščito tudi v okoliščinah, ko se koža zmoči, kot na primer na plaži, ob bazenu ali ob dejavnostih, ki zmanjšujejo učinkovitost zaščite pred UV žarki (npr. športne aktivnosti).

*Shiseidova raziskava, ki je uporabila bazo podatkov MINTEL za Maj 2014.
**Vir: anketna raziskava, opravljena na 510 ženskah.

Bolj mokro je boljše. ('The wetter the better.') Shiseidova ekskluzivna SuperVeil-UV 360™ tehnologija ob stiku z vodo postane še močnejša in še bolj učinkovita.

Izdelki Shiseido Expert Sun Wet Force

  • Expert Sun Aging Protection Lotion Plus, SPF 50, Zaščitni losijon za obraz in telo, ZF 50
  • Expert Sun Aging Protection Lotion, SPF 30,  Zaščitni losijon za obraz in telo, ZF 30
  • Expert Sun Aging Protection Cream Plus, SPF 50, Zaščitna krema za obraz, ZF 50
  • Expert Sun Aging Protection Cream, SPF 30, Zaščitna krema za obraz, ZF 30

Kaj je tehnologija WetForce?

Vsak nov Shiseidov izdelek za zaščito pred škodljivimi sončnimi žarki, predstavljen v zadnjih nekaj letih, je formuliran s tehnologijo SuperVeil-UV 360™, ki vsebuje stabilizirano obliko ionskega senzorja za minerale (Ionic Mineral Sensor), ki vsebuje negativne ione. Ti se močno povežejo z minerali, ki so prisotni v vodi ali znoju (in imajo pozitiven naboj), ter tako ustvarijo plast, ki je močno vodoodbojna.

Wet Force zaščitni izdelki so izdelki brez primere, saj vaši koži ponujajo dva ekskluzivna načina dodatne zaščite:

  • Pred izpostavljenostjo vodi -> SuperVeil-UV 360™ ustvari zaščitni film, ki se enakomerno razporedi tudi preko vsake mikro-nepravilnosti na površini kože in tako UV-žarkom prepreči vstop v notranjost kože.
  • Po izpostavljenosti vodi -> Ionski senzor za minerale (IMS) omogoča, da minerali iz vode ali znoja sodelujejo pri ustvarjanju izredno vodoodporne plasti, ki še poveča moč zaščitne plasti na koži.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj