Po dolgih letih nepretrgane znanstvene raziskave je Shiseido odkril način, kako povrniti koži njeno naravno zaščito, ki se je porušila zaradi nižjega električnega potenciala ionov. Sedaj se lahko z zagotavljanjem pravilnega razmerja ionov koži ponovno obnovi zaščitna funkcija.

Program intenzivne obnove kože, z ekskluzivno sestavino razvito v Shiseidu, uporablja magnezijeve in kalcijeve ione za ponovno ravnovesje naravne energije kože in dramatično izboljša njeno kondicijo v samo dveh tednih. Zahvaljujoč uravnoteženi zaščitni funkciji postane koža ponovno odzivna na vplive iz okolja, stres, staranje in ostale faktorje.

Shiseido Bio Performance Bio-Recharger MC

Ekskluzivni Shiseidov Bio-Recharger MC zagotavlja polnitveni učinek kalcijevih in magnezijevih ionov z združevanjem vlažilnih sestavin kot so Super Bio-Hyaluronska kislina in izvleček lista češnje, kar okrepi delovanje zaščite kože.

Program intenzivne obnove kože vsebuje Serum in Balzam. Serum, ki vsebuje formulo z Bio-Recharger-jem MC, deluje neposredno na poškodovano in ji vrača najboljšo kondicijo. Balzam s zapiralnim učinkom zadrži Serum v koži in zagotavlja, da Bio-Recharger MC prodre v kožo kjer učinkuje 24 ur.

5 KOMENTARJI

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj