Sharon Stone je povedala, da je ostala popolnoma brez denarja, ko ji je po kapi leta 2001 izginilo 18 milijonov dolarjev prihrankov.

V intervjuju za Hollywood Reporter, ki je bil objavljen v torek, je igralka filma “Prvinski instinkt” razkrila, da je po kapi, ki je povzročila devetdnevno možgansko krvavitev, izgubila 18 milijonov dolarjev prihrankov, saj so ljudje to izkoristili med sedemletnim okrevanjem, ko se je umaknila iz Hollywooda.

“Zaradi vseh svojih uspehov sem imela prihranjenih 18 milijonov dolarjev, a ko sem se vrnila na svoj bančni račun, je bil prazen. Moj hladilnik, moj telefon – vse je bilo napisano na druge ljudi,” je dejala Stone. “Ostala sem popolnoma brez denarja.”

66-letna igralka je še razkrila, da je travma zaradi poškodbe 100-odstotno spremenila delovanje njenih možganov in način razmišljanja. “Budistični menih mi je rekel, da sem se reinkarnirala v isto telo,” je dejala Stone.

“Imela sem smrtno izkušnjo, nato pa so me vrnili nazaj. Devet dni sem krvavela v možgane, tako da so bili moji možgani potisnjeni na sprednji del mojega obraza. Niso bili nameščeni v moji glavi, kjer so bili prej,” je nadaljevala igralka.

“In medtem ko se je to dogajalo, se je vse spremenilo,” se spominja Stoneova. “Moj občutek za vonj, vid, dotik. Nekaj let nisem mogla brati. Stvari so se raztegnile in videla sem barvne vzorce. Veliko ljudi je mislilo, da bom umrla.”

Zdaj, ko je ozdravela, je zvezdnica dejala, da je po izgubi denarja lahko šla naprej, ker se je odločila ostati prisotna in se prepustiti.

​​​​​​​

“Odločila sem se, da se ne bom oklepala bolezni, grenkobe ali jeze. Če ugrizneš v seme grenkobe, te nikoli ne zapustijo. Če pa ohraniš vero, tudi če je ta vera velika kot gorčično zrno, boš preživel,” je dejala.

“Zato zdaj živim za veselje. Živim z namenom.”

PREBERITE TUDI: Sharon Stone razkrila ime producenta, ki jo je silil, naj ima spolni odnos s soigralcem

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj