Shannen Doherty, igralka, ki smo jo spremljali v Beverly Hills 90210, Čarovnicah in mnogih filmih, je svetu prvič sporočila, da ima raka na dojki v letu 2015. Po zahtevnem in dolgotrajnem zdravljenju je raka takrat premagala in optimistično zopet zaživela. Lani se je bolezen vrnila, nekaj časa jo je skrivala pred družino in mediji, na začetku letošnjega leta pa je spregovorila.

Zasevke naj bi imela po celotnem telesu, tudi na hrbtenici, rak je v četrtem (najslabšem) stadiju. Njeni prijatelji pa pravijo, da je igralka že tako slabotna, da verjetno novega leta 2021 ne bo dočakala.

Trudim se ceniti vse majhne trenutke, ki jih večina ljudi v resnici ne vidi ali jih jemlje kot samoumevne,” je dejala pred nekaj dnevi za revijo Elle. “Majhne stvari so zame ogromne. V sebi imamo ta neskončen vodnjak in gre le za to, da še naprej kopljemo v tem vodnjaku, da se bomo lahko soočili s stisko – in tako bomo lahko videli tudi vso lepoto.”
Doherty je dejala, da razmišlja o svojem življenju in se sprašuje o koncu: “Začela sem pregledovati svoje življenje in stvari, ki sem jih naredil, in stvari, ki jih nisem storila. Kako sem bila do ljudi.” 

Načrtuje, da bo napisala pisma in video sporočila prijateljem in družini po smrti, saj si ne želi, da bi kakšna stvar ostala nepovedana ali skrita. Želi si, da bi vsem povedala, koliko so ji v življenju pomenili. Čas ni na njeni strani, zato bo to storila na takšen način.

PREBERITE TUDI: Samopregledovanje dojk

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj