… mnogi prepoznavajo kot najlepši par na svetu. Njuna ljubezenska zgodba je že od nekdaj polnila medije, Shakira pa je nekoč dejala, da je bil začetek njune zveze nekoliko filmski. Oba sta se namreč srečala v Madridu na predvečer svetovnega prvenstva leta 2010, ko sta posnela videospot za pesem ‘Waka Waka’, vse pa se je začelo, ko sta se znova srečala v Južni Afriki.

‘Bila je tam, ker je pela na otvoritvi tekmovanja. Poslal sem ji sporočilo in vprašal, kakšno je vreme. Bilo je tipično neumno vprašanje. Običajni odgovor bi bil predlog, naj si vzamem jakno, a me je ves čas obveščala o vremenu in prišli smo do točke, ko sem rekel, da bom moral na finale svetovnega pokala – ker je na tekmi pela. Prišli smo tja in osvojili naslov,’ je povedal Pique, ki od takrat ljubi to očarljivo glasbenico. Njuno ljubezen sta dopolnila sinova – sedemletni Milan in petletna Sasha, in če je verjeti nekaterim španskim medijem, bi lahko družina slavnega para kmalu dobila še tretjega otroka. Vendar pa teh navedb še nista komentirala.

‘Shakira je rekla, da ji zadostujeta dva, a Gerard je vztrajal, ker si je od nekdaj želel vsaj tri otroke. Zdaj bi imel rad punčko. Oba sta bila večkrat videna skupaj na ginekološkem oddelku in zagotovo gre za novorojenčka,’ je za tuje medije povedal neimenovani vir. ‘Čudovito bi bilo, če bi njihovo družino dopolnil še en član. Shakira se je zagotovo strinjala s tem, ker rada ugaja dragemu,’ je dodal vir.

PREBERITE TUDI: Presrečna Chrissy Teigen potrdila nosečnost

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj