… odgovor za vas – predstavili so namreč svojo različico obrobe za oči v lončku v obliki kreme ali gela: Sephora Waterproof Smoky Cream Liner.

Sephora Waterproof Smoky Cream Liner

Obroba za oči v obliki kreme se nahaja v ličnem steklenem lončku. Njegova masleno-kremasta tekstura omogoča brezhiben, enakomeren in gladek nanos, ne glede nato, ali boste le obrobile oko ali ga uporabile kot senčilo za veke. Uporablja se ga lahko v vse namene in za vse videze; tanko ali debelejšo črto za obrobo oči, za zadimljen, mehko zabrisan ali ostro začrtan videz – v vsakem primeru bodo vaše oči brezhibno naličene od jutra do večera.

Formula je vlažilna in vsebuje tudi antioksidante, na voljo pa je kar deset odtenkov: Bewitch Me (temno vijočna s shimmrom), Cafe (nevtralna temno rjava), Electric Teal (živahna turkizna s srebrnim shimmrom), Jade (olivna z zlatim shimmrom), Made in Manhattan (zadimljena safirna z modrim shimmrom), Must Have (klasična črna), Rags to Riches (sijoče zlato-rumena s shimmrom), Statue Bronze (sijoča rjava z zlatim shimmrom), The Deep End (živahna srednje modra) in Water Park (metalik morsko-zelena).

­Sephora Waterproof Smoky Cream Liner odtenki­

Cena v ZDA je 10 dolarjev.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj