Poleg tega vam nudimo nege obraza in telesa z vrhunskimi kozmetičnimi programi francoskih kozmetičnih hiš Carita in Decléor, ki jih prilagodimo potrebam in željam posameznika.

sense_carita

Nega obraza Carita je znana po svojih antiage produktih temelječih na znanstvenih inovacijah, ki omogočajo premagovanje procesov staranja vaše kože in tako pomagajo ohranjati njeno brezčasno lepoto. Carita nega vam zagotavlja izjemno in luksuzno obravnavanje s pomočjo vrhunskih lepotnih izdelkov za obraz, telo in lase.

Sense Wellness Club - masaže
Sense Wellness Club – masaže

­Svež, mladosten videz in lepo oblikovano telo lahko dosežete tudi z moderno in učinkovito Elos™ tehnologijo, ki predstavlja inovativno kombinacijo optične in električne energije in tako omogoča vrhunsko lasersko pomlajevanje obraza in trajno odstranjevanje dlačic in s sistemom VelaSmooth

Sense Wellness Club - laser Elos
Sense Wellness Club – laser Elos

tudi prvo rešitev pri odpravi celulita, najbolj drzne in moderne ženske pa morajo sebi (in s tem tudi svojim partnerjem) privoščiti tudi depilacijo bikini brazil, ki jo v Sense Wellness Clubu izvajamo s posebnim Perron Rigot voskom brez trakov posebej primernim za depilacijo občutljivih predelov.
V Sensu so vam na voljo še turška, finska in bio savna, razkošen hidromasažni bazen, ledomat, chill-out plaza in vip rezidenca, kjer izvajamo tretmaje za pare, ki želijo še več ekskluzivnosti in še več intimnosti.

Sense Wellness Club - VIP za pare
Sense Wellness Club – VIP za pare

Sense
Občutek sproščene pop­olnosti

sense_logo

Sense Wellness Club
Dunajska cesta 154, SI – 1000 Ljubljana
Telefon: 386 (0)1 588 26 00 in 386 (0)30 388 388
E-mail: sense@sense-club.com
Spletna stran: www.sense-club.com
Rezervacije: sense@sense-club.com, 386 (0)1 588 26 00

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj