Slogan dogodka, ki se začel leta 2000 v Amsterdamu, je “The World’s leading Dance Event”. To Sensation White vsekakor je, saj ponuja zabavo več  40.000 obiskovalcev in je tako navečji tovrstni dogodek. Če bi bil stadion večji, bi se zabave zagotovo udeležilo še več obiskovalcev, saj so bile karte v predprodaji razprodane v pičlih dveh urah.


Sensation White 2007 - Amsterdam


Sensation White gosti v svojih vrstah izključno ugledne in znane DJ-e – tako so bili doslej gostje tega dogodka: Tiesto, Armin van Buuren, Erick Morillo, David Guetta, Carl Cox, Steve Angelo, Ferry Corsten, Daren Emerson, Junior Jack and Kid Creme, Fedde La Grand, Tom Novy, Sven Väth, John Acquaviva, Felix Da Housecat in ostali.


Sensation White 2007 - Amsterdam


Za udeležbo na dogodku so obvezna oblačila v belem, kar poleg vsega pusti še večji vtis na obiskovalce in pričara prav posebno vzdušje. Sensation White pa je več kot samo “party”, je spektakel, saj je 40.000 obiskovalcev poleg impresivnega ozvočenja ter izjemnih svetlobnih in laserskih efektov priča še edinstveni ureditvi prostora, ognjemetom ter zanimivim plesnim in akrobatskim nastopom. Manjkale niso niti “fontane” in vodni efekti.


 Sensation White 2007 Amsterdam


Letos so bili v Amsterdamu gostje naslednji izbrani DJ-i: • Mason – nizozemski DJ, ki je v preteklih letih postal svetovno znan. Njegov lanskoletni hit “Exceeder” je postal mendarodni hit, vokalna verzija s Princess Superstar pa se je uvrstila med UK top 10
 • Erick E – prav tako Nizozemec, doma v Amsterdamu, je en izmed najbolj popularnih DJ-jev na Nizozemskem. Dobitnik raznih prestižnih nagrad je tudi en izmed ustanoviteljev Sneakerz zabav, ki so v zadnjih dveh letih postale izredno popularne na Nizozemskem
 • David Guetta – eden izmed vodilnih francoskih DJ-jev, ki je v zadnjih letih postal prava superzvezda. Svoje sposobnosti prikazuje po vsem svetu,  njegovo sporočilo  pa je “F**k Me I’m Famous”. Je reden gost Pache na Ibizi, njegov letošnji hit pa je “Love is gone”
 • Fedde Le Grand – prav tako Nizozemec, njegov lanskoletni hit “Put your hans up for Detroit” ga je izstrelil med zvezde, “track” pa je bil uvrščen na prva mesta dance lestvic. Je tudi eden izmed ustanoviteljev Sneakerz zabav
 • Darren Emerson – znan je postal v zgodnjih 90-ih letih kot član zasedbe Underworld, s katerimi je ustvaril hite kot so “Rez”, “Cowgirl” in seveda “Born Slippy” (film Trainspotting). Zasedbo je zapustil v letu 2000 in se posvetil svoji DJ karieri, lastni produkciji ter svoji založbi
 • Junior Jack & Kid Creme – Italijana, ki nastopata skupaj in rangirata v vrhu mednarodne house scene. Junor Jack je znan kot avtor hitov “Thrill me”, “E samba” in “Stupiddisco”. V okviru založbeDefected sta redna gosta večerov Defected in the house v Pachi na Ibizi.

29 KOMENTARJI

 1. Žurka niti ni zadosten izraz … niti ne vem, kako bi se temu lahko reklo. Vsekakor pa je nepozabno doživetje: tako zaradi glasbe, kot tudi vzdušja in sproščenosti, topline (Nizozemci pač), pa samega performanca.

 2. To je vsekakor eden izmed party festivalov na moji lestvici! Po čem takem bi se morali zgledovati tudi slovenski organizatorji (in tudi hrvaški) partyjev in nam ponuditi kaj drugačnega, odštekanega!
  Mogoče grem pa naslednje leto sem! Bela je itak moja barva. ;))

 3. hudo!!

  jst sem se ravn vrnu iz Poljske pa sem našu ta članek.
  A gre kdo za novo leto tud na Sensation v Nemčijo?

  mi smo se prijavli na gremonaparty.com in gremo gor za 5 dni!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj