Višek večera je bil kot ponavadi MegaMix, sestavljen iz starih in novih klubskih uspešnic. Darren Emerson je imel malce smole s svojim laptopom in za nekaj sekund je tako glasba utihinila. Kasneje se je oddolžil in zavrtel Rage Against The Machines “Killing in the name of” in še bolj razvnel že tako ponorelo  publiko.


Sensation White 2007 Amsterdam


Vsi DJ-i, ki so prišli v Amsterdam, so dobro opravili svojo nalogo. Eric E and Mason s svojim elektro-housem, kot tudi Junior Jack & Kid Creme. Najbolj uspešna pa sta bila s svojim nastopom David Guetta ter Fedde La Grand. Feddu La Grandu je na pomoč priskočila tudi pevka Ida Corr, ki pa je isti dan že nastopila na Live Earth (ki se je v pomoč zemlji na isti dan odvijal po vsem svetu).
En najbolj zapomnljivih trenutkov večera je bil “Love conquers all”, ko so se srčki z ognjemetom počasi spustili s strehe v spremljavi hita Donne Summers “I fell Love”.


Sensation White 2007 Amsterdam


Drugačna in bolj odprta nizozmeska kultura se opazi tudi tu. V plesnih ritmih se do jutranjih ur zabavajo tako mladi kot starejši. Nič nenavadnega ni, da na svoj račun pridejo tudi 50, 60-letniki in celo še starejši.


Sensation White 2007 Amsterdam


Sensation White je leta 2005, po petih letih, ko je bil na voljo samo na Nizozemskem, odprl vrata tudi v Nemčiji in Belgiji, leta 2006 se je razširil tudi na Poljsko, v letošnjem letu pa se je odvijal še na Češkem in Latviji. V prihodnosti pa je v načrtu tudi prestop iz stare celine v ZDA in tako postati mednarodni plesni dogodek. Sensation White je sedaj, ko je prestopil meje, bližje nam, vendar zagotovo ostaja še vedno najbolj poseben in zaželen prav dogodek v Amsterdamu.


Več fotografij z dogodka pa si oglejte v tem fotoalbumu.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj