… orožje, ko gre za prodajo čevljev: Gisele Bündchen zgoraj brez! Supermanekenka, ki je že vrsto let najbolje plačana manekenka na svetu, je ponovno pozirala zgoraj brez za slavnega oblikovalca – tokrat za spomladansko kampanjo 2015.

Kampanja vključuje pridih fantovskega videza in Gisele je s svojim, po mnenju mnogih, rahlo moškim videzom idealna izbira. Fotografije je posnel Mario Testino. “Jasno se spominjam, kako so mi fantovska dekleta delovala tako zelo seksi ko sem bil najstnik,” je Weitzman povedal o svoji novi kampanji in dodal, da je Gisele idealna izbira za znamko ravno zaradi svojega fantovskega videza in sloga, ki ga tudi sama potrjuje. In, jasno, njene očitne navzočnosti v modni industriji. “Tako enostavno je občudovati Giselinih nešteto ženskih vlog; kot lepa profesionalka in ljubeča mati. Sporočilo, za katerega nas veseli, da ga povezujejo z našo znamko.”

Po besedah Weitzmana se lahko ravno tesnem sodelovanju Gisele in Maria Testina zahvalijo za seksi črno-bele fotografije: “Dolgoletno sodelovanje Maria Testina in Gisele vsekakor doprineseta k blišču in slogu naše kampanje.” Na posnetkih Gisele pozira zgoraj brez ali ohlapni bluzi in v krojenih hlačah ter s svojimi značilnimi kodri in, jasno, čevljih spomladanske kolekcije Stuarta Weitzmana.

In kaj je posebnega v prihajajoči kolekciji? Čevelj, ki je kombinacija sandala in škornja in nima pet. morda bo še najboljši opis, da spominja na gladiatorke, ki so bile tako popularne pred nekaj leti. “Idealno obuvalo za k poletnim oblačilom kot so npr. dolga krila ali kratke hlače,” je povedal Weitzman.

Kako je potekalo snemanje, pa si lahko ogledate v spodnjem videu:

Kako ti je všeč Gisele v novi kampanji? Kaj pa čevlji, bi jih imela?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj