… David Gandy, bo v novem videu Jennifer Lopez za pesem First Love zaigral njenega fanta. "V tem trenutku vam še ne morem izdati preveč podrobnosti o videu, ker še ni izšel, a igral bom njeno simpatijo," je povedal Gandy. "V preteklosti so me že večkrat prosili, naj zaigram v kakem videu in vedno sem rekel ne, a priložnost delati z glasbeno ikono kot je Jennifer pa sem takoj zagrabil. Snemanje je bilo pravi izziv zaradi vremenskih pogojev – bili smo v puščavi izven Los Angelesa in veter je bil zelo močan, soočati pa smo se morali tudi z izjemno nizkimi temperaturami in peščenimi nevihtami. A vzdušje je bilo super in zelo smo se zabavali."

Video se bo začel predvajati konec tega meseca, poleg Gandyjevih manekenskih sposobnosti, ki jih je med drugim večkrat pokazal v sodelovanju z Dolce & Gabbana, pa bo potrdil tudi njegove igralske sposobnosti. "Krasen človek je in na snemanju smo se imeli super," je povedala Jennifer Lopez. "Občasno je bil sicer brez srajce, a večino časa je bil oblečen!"

Sicer pa se je Gandy pojavil že v več kratkih filmih in se počasi pomika proti svoji filmski karieri – a njegov naslednji projekt je še skrbno varovan: "Kasneje v letošnjem letu se bo zgodil največji projekt v moji karieri. Trenutno še ne morem veliko povedati, a na tem res intenzivno delam."

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj