Glasbenik je obtožen skupinskega posilstva in spolne trgovine s 17-letno dijakinjo, je razvidno iz nove, četrte tožbe zaradi spolnega napada.

To je četrta obtožba spolnega napada, ki so jo žrtve zadnjih v treh tednih vložile proti milijarderskemu glasbenemu mogotcu – in prihaja po tem, ko je prvo tožbo s svojo bivšo, pevko Cassie, poravnal za nerazkrito vsoto, potem ko ga je obtožila večletnega posiljevanja, nasilja in zlorabe.

Nekaj minut po vložitvi tožbe je Combs to besno zanikal. V izjavi za Page Six, ki jo je nato objavil na Instagramu, je Combs zapisal: “Dovolj je dovolj. Zadnjih nekaj tednov sem tiho sedel in gledal, kako ljudje poskušajo umoriti moj značaj, uničiti moj ugled in mojo zapuščino. Posamezniki, ki so iskali hiter zaslužek, so proti meni podali grozljive obtožbe. Naj bom popolnoma jasen: nisem storil nobene od grozljivih stvari, ki se mi očitajo. Boril se bom za svoje ime, svojo družino in resnico.”

Najnovejša obtoženka razkriva, da je bila stara 17 let, ko so jo Combs, njegov dolgoletni poročnik Harve Pierre in še en, še neimenovani moški, leta 2003 omamili in posilili.

V vlogi je fotografija, na kateri tožnica, imenovana “gospa Doe”, sedi v naročju takrat 34-letnega Combsa, in trdi, da je zaradi napada utrpela “veliko čustveno stisko in občutke sramu, ki že 20 let pestijo njeno življenje in osebne odnose”.

Doe v tožbi trdi, da je bila v srednji šoli in da je bila leta 2003 s prijatelji v klubu v Detroitu v Michiganu, ko je prvič srečala Pierra, nekdanjega predsednika Combsovega podjetja Bad Boy Entertainment, ki ji je rekel, da je “vroča” – in vztrajal, da bi jo njegov “najboljši prijatelj” in “brat” Combs rad spoznal.

Povedala je, da je nato poklical Combsa in jo povezal z zvezdnikom, ki ji je rekel, naj s Pierrom odleti v New York. V to je privolila, vendar trdi, da je bila prisiljena Pierru, ki je kadil crack kokain, nuditi oralni seks, preden sta se vkrcala na letalo na letališču Teterboro v New Jerseyju.

Po pristanku je bila po njenih besedah odpeljana v snemalni studio Daddy’s House, ki je v lasti Combsa in Bad Boya, kjer so jo Combs, Pierre in tretji napadalec, ki je letel z njo in Pierrom, zasipali z drogami in alkoholom.

Pierre in Combs

V vlogi je zapisano: “V nadaljevanju noči je 17-letna gospa Doe postajala vse bolj opita, nazadnje do te mere, da nikakor ni mogla privoliti v spolni odnos z nikomer, še manj z nekom, ki je dvakrat starejši od nje.”

Trdi, da jo je Combs najprej posilil v kopalnici v studiu, kjer ji je slekel spodnje perilo in se ji vsilil, ko je “visela” nad umivalnikom. “V studiu so gospo Doe skupinsko posilili gospod Combs, tretji napadalec in gospod Pierre, v tem vrstnem redu,” je navedeno v vlogi.

“Medtem ko je gospod Combs posiljeval gospo Doe, se je pritoževal, da se ne more ‘odlepiti’, če ga ne stisne za bradavičke tako močno, kot je le mogoče.”

V vlogi je navedeno: “Gospod Combs je nato opazoval, kako je tretji napadalec, za katerega se gospa Doe sploh ni zavedala, da je začel seksati z njo, posiljeval gospo Doe, ko mu je rekla, naj preneha. Ko je tretji napadalec končal, je gospod Pierre začel posiljevati gospo Doe, nato pa jo je nasilno prisilil k oralnemu seksu, med katerim se je gospa Doe dušila in s težavo dihala.”

“Ko je gospod Pierre končal, je gospo Doe pustil samo v kopalnici. Gospa Doe je padla v fetalni položaj in ležala na tleh. Njena nožnica je bila boleča.”

Obtoženka pravi, da je po domnevnem skupinskem posilstvu “komaj stala na nogah” in da so ji pomagali v avto, ki jo je odpeljal nazaj na letališče. Pravi, da se “omejeno” spominja vrnitve v Michigan.

Prijava vključuje štiri fotografije in dodaja: “Čeprav je večer postal zamegljen, se gospa Doe spominja, da so jo gospod Combs, gospod Pierre in tretji napadalec nenehno zalezovali, jo božali po telesu, jo prosili, naj ji pokaže ‘rit’, in ji govorili, kako ‘vroča’ in ‘seksi’ je.”

“Tega večera so bile v studiu posnete še različne druge fotografije, zato ni dvoma, da je bila gospa Doe tistega večera, ko je bila posiljena, z gospodom Combsom v newyorškem studiu.”

Tožilka na newyorških sodiščih zahteva denarno odškodnino za domnevni napad. K tožbi jo je spodbudila tožba pevke Cassandre Venture proti Combsu, njenemu nekdanjemu fantu, prejšnji mesec, v kateri je dejala, da jo je desetletje fizično, spolno in psihično zlorabljal.

“Za gospo Doe je bilo najbolj spodbudno, ko je prebrala obtožbe gospe Venture o spolni trgovini z ljudmi in o tem, da je bila prisiljena v spolne odnose z drugimi moškimi proti svoji volji. Gospa Doe očitno razume, da je bila tudi ona žrtev trgovine z ljudmi in da ravnanje gospoda Combsa pri siljenju žensk v seks brez privolitve ni bilo osamljen primer ali edinstveno le za gospo Venturo,” piše v vlogi.

Combs brutalno pretepa svoje tedanje dekle, Cassie Ventura

Ena od drugih Combsovih tožnic, Joi Dickerson, je dejala, da je bila 19-letna študentka univerze Syracuse, ko je leta 1991 privolila v srečanje s Combsom v restavraciji v Harlemu. Po zmenku jo je Combs “namerno omamil”, nato pa jo je pripeljal domov in jo spolno napadel, je navedeno v vlogi.

Najnovejšo obtožbo je spodbudila tudi ločena zadeva, vložena proti Pierru, ki je trdila, da je svojo moč pri Bad Boyu izkoristil za to, da je zalezoval in spolno napadal svojo nekdanjo pomočnico. Tiskovni predstavnik Bad Boy Entertainment je za People povedal, da čeprav Pierre pri njem ni več zaposlen, je podjetje seznanjeno s tožbo in preiskuje obtožbe. Pierre tožbe še ni komentiral.

“Ko sem videl, da sta dve drugi ženski pogumno spregovorili proti gospodu Combsu oziroma gospodu Pierru, je to gospe Doe dalo samozavest, da je tudi ona povedala svojo zgodbo. Zato vlaga to tožbo,” je še navedeno v vlogi.

Tožilkin odvetnik Douglas H. Wigdor je za Page Six povedal: “Kot je navedeno v tožbi, so toženci izrabili ranljivo srednješolsko najstnico v okviru sheme trgovine z ljudmi, ki je vključevala pitje alkohola in prevoz z zasebnim letalom v New York, kjer so jo v studiu gospoda Combsa skupinsko posilili trije obtoženci. Ni presenetljivo, da so ta grozljiva dejanja Doe zaznamovala za vse življenje.”

PREBERTE TUDI: Nadzorni videoposnetek hotela pokazal slavnega rapperja, kako brutalno pretepa svoje dekle

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj