Strašljiv nadzorni videoposnetek iz hotela prikazuje, kako je Sean ‘Diddy’ Combs leta 2016 na hotelskem hodniku pretepal in vlačil po tleh svoje tedanje dekle, Cassie Ventura.

Posnetek, ki ga je v petek pridobila CNN, potrjuje obtožbe 37-letne Venture proti 54-letnemu Combsu v tožbi iz novembra 2023, v kateri je navedla fizično nasilje. Po navedbah medija se je nasilje zgodilo 5. marca 2016 v zdaj zaprtem hotelu InterContinental v kalifornijskem Century Cityju.

V videoposnetku je videti, kako Ventura – ki nastopa pod vzdevkom Cassie – z več torbami zapusti hotelsko sobo in hitro odide do dvigal, saj je hotela pobegniti pred Combsom. Oblečeno ima črn trenirka pulover s kapuco, kavbojke in superge.

Kmalu zatem je videti Combsa, ki le v kopalni brisači in nogavicah teče proti Venturi. Ko jo doseže, jo zgrabi za vrat in jo vrže na tla. Nato jo začne brcati. Ko Combs pobere Venturine torbe s tal, se obrne in jo ponovno brcne. Nato jo za kapuco odvleče v sobo, nato pa odide.

Ventura nato počasi vstane, pobere svoje stvari in se premakne, da bi dvignila telefon na steni blizu dvigal. Combs se vrne in jo odrine, nato pa se usede na stol na hodniku. Nato se vidi, kako z mize v bližini stola zgrabi predmet in ga na silo vrže proti Venturi.

“Strašljiv videoposnetek je le še dodatno potrdil zaskrbljujoče in plenilsko vedenje gospoda Combsa,” je v izjavi dejal odvetnik Cassie Ventura, Douglas H. Wigdor. “Besede ne morejo izraziti poguma in trdnosti, ki ju je gospa Ventura pokazala, ko je to razkrila.” Ventura, ki je kmalu po vložitvi tožbe s Combsom dosegla nerazkrito poravnavo, je v tožbi opisala omenjeni prepir.

V vlogi je navedeno, da je rapper, medtem ko sta bila v hotelski sobi, postal “zelo opit in udaril gospo Venturo v obraz, zaradi česar je dobila podplutbe pod očmi”.

Ko je zaspal, je poskušala zapustiti sobo, vendar se je zbudil in “ji sledil na hodnik hotela, medtem ko je kričal nanjo”, je pisalo v tožbi in nadaljevala: “Zgrabil jo je in nato vzel steklene vaze na hodniku ter jih vrgel vanjo, zaradi česar se je steklo razbilo okoli nje, ko je tekla do dvigala, da bi pobegnila.”

Po navedbah v tožbi je pevka na koncu uspela vstopiti v dvigalo, zapustiti hotel in poklicati taksi, ki jo je odpeljal do njenega stanovanja.

“Ko je spoznala, da bo zaradi njenega pobega gospod Combs še bolj jezen nanjo in popolnoma obtičal v svojem začaranem krogu nasilja, se je gospa Ventura vrnila v hotel z namenom, da se opraviči, ker je pobegnila pred svojim nasilnežem,” je trdila v vlogi.

“Ko se je vrnila, jo je hotelsko varnostno osebje pozvalo, naj se vrne v taksi in odide v svoje stanovanje, pri čemer so ji namignili, da so videli varnostni posnetek, na katerem je videti, kako gospod Combs na hotelskem hodniku pretepa gospo Venturo in vanjo meče steklo.”

Ventura je v tožbi trdila, da je Combs hotelu InterContinental plačal 50.000 dolarjev, da niso razkrili teh posnetkov z incidenta. Dva dni pozneje so par, ki je bil skupaj od leta 2007 do 2018, skupaj fotografirali na premieri filma “A Perfect Match” v Los Angelesu.

Predstavniki Combsa, ki je že prej zanikal, da bi storil karkoli slabega, se na prošnjo za komentar niso odzvali.

 

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj