Sean Connery, ki se ga vsi spominjajo kot prvega (in za mnoge najboljšega in edinega) Jamesa Bonda, je bil, med drugim, tudi najstarejši moški, ki so ga kdajkoli razglasili za najbolj seksi moškega. To se je zgodilo leta 1989, ko je štel 59 let.

Igralec, ki je po kar nekaj letih težav z demenco umrl 13. novembra, star 90 let, je tako najstarejši moški, ki je bil razglašen za najbolj seksi moškega. Ko se je to zgodilo, je bil osupel: “Tokrat sem ostal brez besed.”

Kar nekaj njegovih soigralk, med drugim Barbara Carrera, ki je leta 1983 z njim zaigrala v ‘Never Say Never Again’, je vedela veliko povedati o Conneryjevi seksualni privlačnosti.

“Je eden redkih moških, ki mu je tekom let uspelo ostati seksi,” je takrat povedala Carrera. “Ženske po celem svetu vzdihujejo za njim. Strmijo vame z odprtimi usti: ‘Kako je delati z njim?'”

Talent velikega igralca pa je očitno res izstopal, saj je celo Steven Spielberg komentiral: “Trenutno obstaja le sedem pravih filmskih igralcev in Sean je eden od njih.”

Connery je umrl v svojem spanju pred dvema tednoma v svojem domu na Bahamih.

PREBERITE TUDI: Preden je postal James Bond, je poziral gol in tekmoval na lepotnem tekmovanju

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj