Ni več skrivnost, da je splet mesto, kjer se lahko rodi prava, dolgotrajna ljubezen. Ne verjameš? Preizkusi brezplačno TUKAJ. Pravzaprav je prav splet mesto, kjer se spozna največ samskih. Po nekaterih podatkih pri več kot 50% parov iskrica preskoči na spletu.

Na največjem spletnem spoznavnem servisu ONA-ON, kjer se druži rekordnih 200.000 samskih Slovencev, vsako leto v slovo pomaha preko 1.300 novih parov (razlog je seveda očiten – storitev ona-on ne potrebujejo več, ker so našli ljubezen).

Svojo srečo v ljubezni sta tako našla tudi simpatičen par, Marinka in Damjan, ki bosta skupaj z ona-on vse do pomladi 2022 načrtovala svoj sanjski dan. Prejela sta Sanjsko ona-on poroko.

Nekaj statistik in prednosti spletnega spoznavanja

 • Ona-on je vodilni spletni servis v Sloveniji za resne zveze – s pomočjo matchmaking algoritmov spoznavaš le osebe po tvojem okusu. Preizkusi brezplačno zdaj.
 • Od leta 2001 se je spoznalo že preko 28.000 parov.
 • Hitreje do ljubezni. V povprečju oseba spozna partnerja v 3 – 6 mesecih od registracije (pri aktivnem iskanju). Razlog tiči predvsem v dejstvu, da spoznavaš le resnično ujemajoče osebe.
 • Verificirani uporabniki. Je pomembna ona-on storitev, ki pomeni, da gre za preverjenega in zaupanja vrednega uporabnika (morda je prav to tvoj novi življenjski sopotnik).
 • Zasebnost in diskretnost. Na ona-on je vsem članom omogočena storitev nevidnega načina uporabe in zasebnih fotografij. Na kratko to pomeni, da se pokažeš le tistim, ki želiš, da te vidijo.

Vse zgoraj našteto je le peščica prednosti uporabe ona-on. S članstvom pridobiš tudi: vpogled v VIP vsebine na ona-on Magazinu, brezplačno telefonsko svetovanje, dodatne članske popuste partnerjev, …

Sanjsko poroko 8 prejmeta …

Ker je vse napisano potrebno podkrepiti s konkretnimi dokazi, predstavimo še par, ki je svojo ljubezen našel na ona-on.com. Kdo sta Marinka in Damjan?

Marinka in Damjan sta simpatična Primorca (no Marinka je ‘priženjena’ Primorka). Na ona-on sta bila prijavljena približno pol leta. Za prvi zmenek sta organizirala aktivno srečanje (oba sta rada v naravi in športno aktivna). Dobila sta se v Postojni, kjer sta se najprej sprehodila naokoli. Sledil je ogled Postojnske jame in ker sta hitro začutila nekaj več, sta se odločila še za skupno večerjo. Prvi zmenek je trajal pravljičnih sedem ur.

Kljub začetni nervozi, tremi in negotovosti sta sklenila, da se morata še videti. Damjan je povabil Marinko na izlet po Istri. Sledila so srečanja ob vikendih, nato med tednom in kmalu se je Marinka preselila na Obalo. Njuna ljubezen se je iz dvojine povečala na štiri (imata dva sinova). Kot pravita sama je čas za nov korak – za poroko.

Poroka BO! Sanjsko poroko skupaj z ona-on načrtujeta v mesecu aprilu 2022.

Celotno zgodbo lahko prebereš TUKAJ.

Kaj Marinka in Damjan menita o ONA-ON?

Oba sva mnenja, da je ona-on za spoznavanje super stvar in da se sicer ne bi imela nikoli priložnosti spoznati. Ona-on zelo rada pohvaliva in priporočiva tudi najinim prijateljem.

Sta se spoznala na spletu – Preverita katere nagrade so lahko vajine

Je ljubezen vzklila na ona-on. Povej to naglas in bodi navdih vsem, ki ljubezen še iščejo, hkrati pa prejmi paket daril. Prav vsak par, ki svojo zgodbo zaupa v nekaj stavkih prejme paket šestih razvajanj (kulinarika, wellness, druženje v naravi, sladko presenečenje, …). Preveri, kaj te čaka in oddaj zgodbo zdaj!

Morda razmišljaš tudi o poroki? Sanjska poroka je lahko z nekaj truda prav tvoja! Preveri, kako do Sanjske poroke.

Pravkar poteka Sanjska poroka 7

Lanskoletna zmagovalca, Karmen in Janez, pravkar usklajujeta še zadnje malenkosti njunega sanjskega dne.

Na ona-on ste se prijavila brez pričakovanj. Karmen je v to pregovorila prijateljica. Danes jima ni žal, saj sta našla drug drugega in prav v teh dneh bosta ljubezen okronala s poroko.

Njuna zgodba je preprosta in iskrena. Na ona-on sta se prijavila, ker sta si želela ljubezni. Po nekaj izmenjanih sporočilih sta se dogovorila za prijateljsko kavo. Od srečanja nista pričakovala veliko, želela sta se le bolje spoznati. Po prvem srečanju sta se še bolj povezala in zmenki so si sledili vse pogosteje. Sedaj sta skupaj približno pet let.

K sodelovanju pri organizaciji Sanjske poroke smo skupaj s soorganizatorjem omisli.si povabili najboljše ponudnike v svoji kategoriji:

 • Omisli.si: Soorganizator poroke – vsi ponudniki na enem mestu
 • Chic weddings Tatjana Ovsenek: Poročna organizatorica
 • Kreativine Frames: Poročna fotografija
 • Kreativine Frames: Snemanje in poročni video
 • Zlatarna Sterle: Poročni prstani
 • Glasba: DJ Dady
 • White Couture: Obleka za nevesto
 • Hair & Beauty center Matić: Frizura in make up
 • MVM d.o.o: Vabila in druge tiskovine
 • Ribnik pri Lisjaku: Lokacija poročnega slavja
 • Cvetličarna Anaeva Kristina Ledinski s.p.: Cvetje in šopek
 • Piece of cake: Poročna torta

Preveri še: Predporočni intervju Sanjska poroka 2021 – Kaj vse sta Karmen in Janez načrtovala za svoj Sanjski dan skupaj z nami.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj