… Ambrosio upokojili. Bili sta namreč odsotni na letošnjem snemanju kataloga kopalk v St Barths – ali to pomeni, da sta z letošnjim letom za vedno odločili svoja angelska krila? Ko so povprašali VS, niso odgovorili, kar še dodatno potrjuje nepotrjene govorice.

Pa si poglejmo 'dokaze': ostale tri top 'angelčice' Candice Swanepoel, Lily Aldridge in Behati Prinsloo so bile na snemanju prisotne, poleg njih pa še kup angelčic, ki so se znamki pridružile šele letos. Snemanje sledi velikemu šovu vsako leto in ponavadi so prisotne vse, ki so bile na modni reviji. Fotografije s snemanja, ki so nato namenjene promociji znamke, tudi dobro nakažejo, kaj se bo pri VS dogajalo.

Tako so bile preteklo leto prisotne vse manekenke z izjemo Joan Smalls – in vse so tudi psotale angelčki. Ni bilo Karlie Kloss, ki je kasneje najavila, da zapušča VS. Letos manjkata še dve manekenki, Jac Jagaciak in Kate Grigorieva, ter ena 'neangelčica', Vita Sidorkina. Adriana Lima in Alessandra Ambrosio ste se VS pridružili pred 16 oz. 15 leti in obe nastopili na 16 modnih revijah – Lima je izpustila modno revijo 2009 zaradi rojstva svojega prvega otroka.

Sicer pa je njuno mnenje o tem, kdaj bi prenehali, zelo različno. "To bom počela, dokler bom lahko zavirala mati naravo," je povedala Lima, veteranka šova in samooklicana Mati angelčica'. "Nikoli se nočem upokojiti, zato bom to delala, dokler bo moje telo zdržalo!" Čisto drugačnega mnenja pa je njena kolegica Alessandra:  "Sama razmišljam ravno nasprotno! Ne želim tega delati za vedno. Vem, da pride čas, ko bom morala odložiti svoja krila in to mi je popolnoma v redu. Vsak se mora nekega dne pomakniti dalje."

Medtem, ko se je odvijalo snemanje na St. Barts, pa veteranki nista počivali – obe sta bili zelo aktivni na družbenih omrežjih, kjer sta objavljali, kaj se jim dogaja v življenju: Adriana je objavila fotografijo dveh rok, ki naj bi bili njena in njenega bojda novega fanta Joeja Thomasa, Alessandra Ambrosio pa je objavila fotografije s snemanja v New Yorku.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj