Nova generacija proizvodov za samoporjavitev­ Guerlain Terracotta Sunless vsebuje 100 % naravno arganovo olje. Izdelki kožo navlažijo, nahranijo, polepšajo z diskretnim šimrom … in poskrbijo, da je koža videti lepo zagorela in prefinjeno negovana.

Guerlain Terracotta Sunless­


Za hiter nanos je primerenExpress Self Tanning Spray, ki omogoči sijočo porjavelo polt na kar se da preprost način (brezbarvni sprej s suhim oljem). Tinted Self-Tanning Gel je za neučakane: je obarvana krema za obraz in telo ter samoporjavitveni proizvod v enem. Smoothing Self-Tanning Emulsion vsebuje lahko in inovativno teksturo, Luxurious Self Tanning Balm pa kožo navlaži in nahrani, zato je še posebej primeren za suho kožo, ki je po uporabi negovana in polepšana z diskretnim šimrom.

Vsi izdelki se lahko uporabljajo za obraz in telo (pri spreju je potrebno paziti, da zadržimo dih in ne pršimo v oči). Vsi omogočajo enakomerno zagorelost naravnega videza.

Vsi izdelki vsebujejo 150 ml in imajo ceno € 47.

2 KOMENTARJI

  1. Lepo se sliši, me kar mika da bi si kupla…najbolj me zanima sprej. Jje katera že sprobala in kako je zadovoljna? Pa tudi ali slučajno maši pore?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj