Namesto tega se zanaša na “meditacijo” in “frekvenčne naprave”, da bi njena koža ostala sijoča.

Če ste se kdaj spraševali, v čem je skrivnost mladostne in sijoče polti Salme Hayek, imamo novico za vas. V nedavnem intervjuju se je igralka z voditeljico Kelly Ripa pogovarjala o staranju in lepotnih režimih – in ni se bala dotakniti svoje zgodovine z injekcijami (ali njihovega pomanjkanja).

Ko jo je Ripa vprašala, ali je kdaj uporabila botoks, je Hayekova hitro odgovorila: “Nobenega botoksa!”, na kar je voditeljica odgovorila: “Neverjetna si.”

Salma je nato razkrila, da je po njenem mnenju ključ do zdravja njene kože pravzaprav meditacija. “Vem, kaj je to,” je začela zvezdnica. “Zaradi številnih stvari v mojem telesu in zdravstvenih težav sem nekako razvila to čudno meditacijo, ki jo nenehno razvijam. Lahko jo izvajam več ur, ker ne čutim časa, in je tako zelo zabavna.”

Nadaljevala je: “Pravzaprav gre za občutenje energije. Ta se premika in pleše v tebi, različne občutke in zaznave. Zato veliko uporabljam frekvenčne naprave. Včasih mi ljudje, ko pridem iz sobe, rečejo: ‘O moj bog. Spet si videti kot dvajsetletnica.”

Čeprav mnogi težko verjamejo, da nekaj tako preprostega, kot je meditacija, ohranja Hayekovo tako mladostno, je igralka vztrajala, da lahko opazi razliko v svojem videzu, ko ne najde časa, da bi jo vključila v svoj urnik.

“Ko tega nekaj časa ne počnem, uganite kaj? Obraz začne upadati in vse se začne krčiti,” je povedala in dodala, da spremembo opazi celo njen mož François-Henri Pinault. “Moj mož v to ne verjame, a ko je res hudo … bo rekel: “Si izvajala jogo?” Tega sploh ne bo imenoval.”

PREBERITE TUDI: Salma Hayek se bo postarala naravno: “Hočem izgledati lepa dama, ko bom stara 70”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj