56-letni igralki leta očitno ne pridejo do živega. V londonskem Mandarin Oriental Hyde Parku je nastopila v čast letošnjim moškim leta revije GQ – bila je prava dama v rdečem, ki je obračala tako moške, kot tudi ženske glave.

Hayek je na dogodku nosila drapirano škrlatno rdečo obleko iz satena iz kolekcije Vivienne Westwood. Zvezdnica je v obleki, ki je poudarila njene obline, dobro pokazala svojo zavidanja vredno postavo.

Mehiško-ameriška igralka je k obleki nadela dragocene uhane v obliki cvetov in nosila črne sandale z visokimi petami s platformo. Lase je pustila spuščenelase s prečo na sredini, njen makeup pa je bil zadimljene črne oči in nežno poudarjene ustnice.

Septembra je igralka proslavila 56. rojstni dan z deljenjem videoposnetka, na katerem je na čolnu v rdečem bikiniju plesala na skladbo “Happy Birthday” Stevieja Wonderja.

 

“Vse najboljše za 56. rojstni dan!!! Feliz cumpleaños #56 para mi!!! #alwaysgrateful,” je Hayekova zapisala v pripisu, spodaj pa se je vsulo čestitk s strani zvezdnikov.
PREBERITE TUDI: Salma Hayek se bo postarala naravno: “Hočem izgledati lepa dama, ko bom stara 70”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj