To dokazuje tudi neverjetno mladostna igralka Salma Hayek, ki je pred kratkim praznovala svoj 54. rojstni dan in osupnila s svojim mladostnim videzom. Eden največjih pospeševalcev staranje je vsekakor sladkor – a če mislite, da se Salma ne sladka, ste v zmoti. Je pa vsekakor izbrala zdravo sladkanje – razkrila je namreč, da so fige njen najljubši sadež.

Iz Grčije, kjer je praznovala tudi svoj rojstni dan, je objavila fotografijo, kako uživa v svojih najljubših sadežih, figah. Poleg fotografije je zapisala: “Nič ni boljšega kot nabrati in jesti fige direktno z drevesa … OBOŽUJEM #fige! Katero sadje pa vi najraje nabirate? Hvala ti, #narava.”

 

Sicer zvezdnica neprestano razvaja – ali, bolje rečeno, draži? – svojih skoraj 16 milijonov sledilcev s fotografijami iz sanjsko lepe Grčije, kjer uživa s svojim možem, Françoisom-Henrijem Pinaultom. Ta, poleg tega, da je eden najbolj uspešnih in premožnih poslovnežev, svoji lepi ženi služi tudi kot idealni ‘Instagram mož’, ki je zaslužen za večino njenih lepih fotografij.

V drugi objavi pa na fotografiji z mavrično prelivajočimi se očali zapisala: “Razmišljanje o novih obzorjih.”

 

PREBERITE TUDI: Fige: zdravilne lastnosti in koristi tega starodavnega, pozabljenega sadja

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj