Zadnje čase videvamo vse več zvezdnic v rumenem. Taylow Swift se je po New Yorku sprehajala v gorčično rumenem krilu, Jessico Alba so opazili v rumeni usnjeni jakni, ki jo je kombinirala z obleko z zanimivim potiskom, Olivia Palermo pa je že večkrat za različne priložnosti posegla po rumenih oblekah. V rumenih oblekah so se po rdečih preprogah sprehodile še Marion Cotillard, Carley Rae Jepsen, Olivia Munn in druge.

 


celebrityfashionista.com, ranqer.com

 

Če niste dovolj pogumne za nakup rumenega oblačila, lahko svojo garderobo dopolnite s kakšnim modnim dodatkom v tej barvi. Kate Beckinsale je črno obleko kombinirala z umeno-črnimi sandali, Cameron Diaz pa so na letališču videli z ogromno rumeno torbico, kamor je spravila vse potrebno za dolg let. Poleg čevljev in torbic pa so najbolj logična izbira za uvajanje nove barve v obstoječo garderobo seveda dodatki kot so uhani, zapestnice in verižice.  

 

Ali že imate kakšen rumen kos v svoji garderobi?

6 KOMENTARJI

  1. Tanja, torbica je res super, go for it! 🙂

    Jaz imam eno rumeno torbico, sicer je že zelo stara, ampak jo poleti še vedno uporabljam, ker je dobro ohranjena. Meni je rumena barva super, mi da energijo. 🙂 Z veseljem bi imela še kakšen rumen lak za nohte, ampak še nisem našla takšnega, ki bi pristajal mojemu podtonu. :S

  2. Rumena res ni moja barva, tako da bom letos očitno spet prihranila pri oblačilih. 🙂 Me je pa presenetilo, kako zelo so mi bile všeč rumene kopalke danes v izložbi, če mi uspe shujšati do te mere, da se lahko nagradim z novimi kopalkami, ki malce več razkrijejo, jih morda še enkrat preverim. Če bodo takrat sploh še na voljo. 🙂 Sem pa imela v gimnaziji sošolko, ki je zgledala krasno v črno-rumeni kombinaciji, tako da mi zna biti na drugih všeč, samo sebe si pa res ne predstavljam v rumenem.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj