… predstavnica za medije, po tem, ko je Rosie na nedeljski prireditvi Golden Globes pokazala čudovit zaročni prstan. Britanska manekenka, ki je nastopila tudi na modni pisti Victoria's Secret in je obraz oz. predvsem telo spodnjega perila Marks / Spencer, in junak akcijskih filmov sta postala par pred več kot 5 leti in živita skupaj v Los Angelesu. Čeprav je Rosie pred kratkim izjavila, da so realistični naslednji korak otroci in ne poroka, sta očitno vseeno ubrala drugačno pot.

Potem, ko je Rosie prvič nastopila na modni pisti pred daljnimi 11 leti leta 2004 in se nato skupaj z Jourdan Dunn in Eden Clark pojavila na naslovnici revije Vogue leta 2008 ter nato samostojno leta 2011, se je vrnila k poziranju za modne revije. Preizkusila pa se je tudi kot igralka – leta 2011 je imela glavno vlogo v tretjem delu filma Transformers, preteklo leto pa je skupaj z vrsto drugih manekenk zaigrala tudi v Mad Max: Fury Road.

To pa še ni vse: je tudi ambasadorka za kar nekaj blagovnih znamk, med drugim Paige in Burberry, ter modna oblikovalka za svojo linijo spodnjega perila Marks & Spencer.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj