Britanska manekenka Rosie Huntington-Whiteley je postala nova muza priznanega fotografa Rankina, ki je z njo posnel celo knjigo fotografij. V knjigi z naslovom Ten Times Rosie Rosie predstavlja kreacije oblikovalke Paule Thomas, ustanoviteljice in glavne oblikovalke luksuzne modne znamke Thomas Wylde.

rankin_ten_times_rosie

Rankin Ten Times Rosie

“Snemanje za knjigo Ten Times Rosie je bilo najbolj neverjetno doživetje v moji karieri,” je povedala navdušena Rosie. “Paula, Rankin in celotna ekipa so tako trdo delali in vzdušje na prizorišču je bilo izjemno. Mislim, da smo ustvarili prelepe fotografije. Tako sem ponosna na ta projekt in mislim, da je to nekaj, kar je nam vsem, ki smo sodelovali v njem, zelo osebno blizu, saj gre za kombinacijo naše kreativnosti in domišljije.”

V čast modni znamki Thomas Wylde, ki je praznovala 10. sezono v modni industriji, je Rosie za vsako sliko oblekla drugo oblačilo in predstavljala drugo osebo.

Knjigo Ten Times Rosie je že moč kupiti v boljših knjigarnah v Veliki Britaniji in na spletni strani turnaround-uk.com, zanjo pa je potrebno odšteti 40 britanskih funtov.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj