… drugimi Victoria's Secret in Burberry – a kljub temu ne more razumeti, da jo ljudje dojemajo kor seks simbol: "To je popolnoma subjektivno mnenje in ni nekaj, čemur bi posvečala pretirano pozornost," je povedala. "Vsekakor se ne počutim tako! Prav zares tega ne jemljem preveč resno, če sem poštena, a se zavedam, da je to del moje javne podobe."

Seveda pa dejstvo, da je bila mati narava radodarna do Rosie, kar se tiče njenega videza, to ni edino, kar jo označuje. Igrala je tudi v zadnjem filmu Transformers, Dark Of The Moon, prihodnje leto pa jo bomo lahko videli ob Charlize Theron in Tomu Hardyju v filmu Mad Max: Fury Road. Preteklo leto je sodelovala tudi s priznano britansko modno znamko M&S, za katero je ustvarila kolekcijo zapeljivega spodnjega perila (mimogrede, ta kolekcija je bila njihova najbolje prodajana kolekcija perila vseh časov), to sezono pa je kolekciji dodala še spalni program.

Rosie Huntington-Whiteley pa ne izključuje tudi kolekcije oblačil – a se ji nikamor ne mudi: "Velik del svoje kariere sem bila model za spodnje perilo in skušam razumeti misli in počutje drugih žensk. Veliko raziskujem in testiram na prijateljicah in družini. M&S je bil vsekakor vedno del mojega življenja – tja sem šla z mamo kupiti moj prvi modrček," je razkrila Rosie.

Rosie je začela z manekensko kariero pred 10 leti, ko je bila stara 16 let, in priznava, da kljub temu, da zelo rada potuje, je včasih izčrpljujoče in nestanovitno, a se zaveda svojih privilegijev: "Večja kot je nagrada, večje je tudi žrtev." In kaj je po njenem – poleg videza, seveda – recept za uspešno kariero? "Zagon, pogum, odnos, humor, olika, občutek, duhovitost, samozavest, neodvisnost, neustrašnost, da imaš svoje mnenje o stvareh in dobro razumevanje samega sebe. Ugotovila sem, da je za dosego vseh teh stvari potreben čas in večina njih je del tega, da postaneš ženska. Vedno sem občudovala ženske, ki so nekaj naredila zase in za druge in ki so brez sramu to, kar so. Zame je to resnična moč ženske," je povedala.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj