Rock zvezde morajo živeti s svojim precej razvpitim slovesom in ga morajo tudi upravičevati. Alkohol, droge, alkohol, ženske, neprespane noči, žur do jutranjih ur … vse to je življenje rock zvezde – a tudi oni imajo obžalovanja. Vsake toliko razkrijejo kakšen utrinek iz svojega preteklega življanja, da šokirajo širšo javnost. Včasih pa celo odprejo svoje srce.

Paul McCartney

Bivši član zasedbe Beatles ima dva velika obžalovanja. Obžaluje, kako na grd način se je rock zasedba razšla in obžaluje, da je izgubil ljubezen svojega življenja. Če bi čas lahko obrnil nazaj, bi zagotovo spremenil samo ti dve stvari.

Ozzy Osbourne

Tudi legendarni Ozzy obžaluje samo dve stvari in ne, ne obžaluje na tone drog, ki jih je zaužil, ampak to, da je posnel resničnostni šov in da se nikoli v življenju ni naučil igrati na instrument.

Axl Rose

Še eden izmed tisti zvezdnikov, ki so pridno upravičili svoj sloves ‘rock zvezde’, je pevec skupine Guns’n’roses. Axl obžaluje, da ni uspel govoriti s prijateljem, čeprav se je počutil, da mora. Ta isti prijatelj je nato isti dan umrl za prevelikim odmerkom heroina.

PREBERITE TUDI: To se zgodi vašim možganom, ko pijete alkohol

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj