Robert Pattinson in Suki Waterhouse, ki sta par že pet let, sta v začetku tedna sprožila govorice o zaroki. Le malo pred tem je Suki naznanila, da je noseča.

“Zaročena sta. Oba si želita biti poročena. To je zanju pomembno,” je v četrtek povedal vir. Drug vir je dodal, da je igralčevo razmerje z igralko, ki je noseča z njunim prvim otrokom, “neverjetno” in da se “počuti zelo srečnega”.

Pattinson “komaj čaka, da bo postal oče” in je “tako pripravljen” na očetovstvo,poročajo viri, ter da ima Waterhouse tisti “poseben sijaj” in da je “videti zelo srečna”.

Po mesecih ugibanj je Waterhouseova med svojim nastopom na glasbenem festivalu v Mehiki novembra potrdila, da s Pattinsonom pričakujeta otroka.

“Odločila sem se, da bom danes oblekla nekaj posebno bleščečega, ker sem mislila, da vas bo to morda odvrnilo od nečesa drugega, kar se dogaja,” je manekenka, ki je postala glasbenica, povedala množici, medtem ko je gestikulirala proti svoji sredini, in v šali dodala: “Nisem prepričana, ali to deluje.”

Pred napovedjo so viri povedali, da je par “navdušen” nad tem, da si bo ustvaril družino. Pattinson in Waterhouseova sta na rdeči preprogi debitirala decembra 2022, ko sta se udeležila modne revije v Egiptu.

“Šokirana sem, da sem z nekom tako srečna že skoraj pet let,” je februarja povedala za Sunday Times. “Pred dnevi sem imela dva prosta dneva in bilo je, kot da ni dvoma, da se bom vrnila k njemu.”

Dodala je: “Vedno sem neverjetno navdušena, ko vidim njegovo ime na telefonu ali sporočilo, in mislim, da on čuti enako do mene. Vedno si imava veliko za povedati in zdi se mi zabaven.”

Pattinson je bil manj glasen glede njune romance, saj je aprila 2019 pojasnil: “Če ljudem dovoliš, da vstopijo, to razvrednoti, kaj je ljubezen. Če bi te neznanec na ulici vprašal o tvojem razmerju, bi se ti to zdelo skrajno nevljudno.”

Pattinson je sicer pred dobrimi desetimi leti doživel največje izdajstvo s strani svoje tedanje partnerke Kristen Stewart. Čeprav sta bila Stewartova in Pattinson navidezno nerazdružljiva, so njo fotografirali, kako poljublja režiserja Ruperta Sandersa, s katerim je sodelovala pri filmu. Po škandalu z varanjem sta s Pattinsonom na kratko obnovila romanco, vendar sta se leta 2013 dokončno razšla.

PREBERITE TUDI: Robert Pattinson obraz Diorjevega parfuma

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj