Poletna moda je v znamenju svetlih barv, kot sta sončno rumena, živahna oranžna in Barbie roza – ko pa pride jesen, so v ospredju umirjeni in bogati odtenki, kot so rja, burgundska in rjava. In prav zdaj v Hollywoodu kraljuje eden od teh značilnih jesenskih odtenkov.

V zadnjem času smo opazili številne zvezdnice, ki so nosile različne odtenke rjave barve: Hailey Bieber je v nedeljo na letnem slavnostnem dogodku Akademije filmskih umetnosti navdušila v obleki brez naramnic v barvi kave.

Naslednji dan je ustanoviteljica podjetja Rhode na dogodku ELLE’s Women in Hollywood nosila oprijeto kostanjevo puli obleko; medtem ko je zvezdnica Outer Banks, Madelyn Cline, na londonski projekciji filma Glass Onion osupnila v čokoladno rjavem puliju in ujemajočem se krilu.

V ponedeljek sta Reese Witherspoon in Zoë Saldana ena ob drugi pozirali na Netflixovi posebni projekciji omejene serije From Scratch. Prva je nosila cimetovo obleko brez rokavov srednje dolžine in ujemajoče se čevlje, druga pa se je odločila za karamelno usnjeno dolgo obleko brez naramnic in čevlje v ujemajoči se barvi.

Znana ljubiteljica rjavih odtenkov pa je tudi Meghan Markle.

Očitno je rjava barva v vseh svojih odtenkih zvezda jeseni in zime 2022. Kakršen koli odtenek rjave barve v nas takoj vzbudi občutek topline in udobja, poleg tega pa se dobro ujema z različnimi drugimi jesenskimi barvami, kot so kamelja, bež in kremna.

Tako lahko osnovni rjav puli lahko celo jesen in zimo kombinirate s hlačami ali krili v ujemajočih se ali podobnih naravnih odtenkih in tako dosežete prefinjen in urejen videz.

PREBERITE TUDI: Modni trendi za jesen in zimo 2022/23

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj