… čudovitih ličnicah in edinstvenem občutku za stil, je tokrat v sodelovanju z Rimmel-om ustvarila svoj izdelek Rimmel Rimmel Sculpting & Highlighting Kit. Z uporabo znanja o oblikovanju in senčenju, ki ga je pridobivala z manekenskimi izkušnjami skozi leta, je Kate skupaj z Rimmel-om oblikovala paleto sestavljeno iz treh svilnato mehkih pudrov v kamnu za osvetljevanje, oblikovanje in definicijo obraza.
 
 
Set za senčenje in osvetljevanje naredi tehniko oblikovanja obraza enostavno kot 1, 2, 3… 
  1. Bleščeči osvetljevalec nanesi na predele, ki so naravno bolj osvetljena – ličnice, tik pod obrvmi, sredina brade, čelo in nos.
  2. Temnejše obarvan puder uporabi za oblikovanje in “skrivanje” predelov obraza, ki jih nočeš poudariti, kot npr. stranice nosu, čeljustna kost in tik ob lasišču.
  3. Bleščeče rdečilo za ličnice daje definicijo in bravo ličnicam ter toploto celotnemu obrazu. 
Vsako bravo pa lahko uporabiš tudi samostojno: osvetljevalec osvetli obraz, kot “sij sveč”, temnejši odtenek ti daje čudovit zagorel videz in rdečilo za ličnice zagotavlja naraven videz ličnic.
 
 
Na voljo so trije odtenki, da se prilagajajo vsakem tenu kože: #001 Golden Sands je popoln trio za svetlo polt; #002 Coral Glow je ustvarjen za svetel do srednje temen ten polti. Priporočena cena je 9,49 EUR.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj