Si pripravljena na volumen po svoji izbiri? Rimmel predstavlja Scandal’Eyes Volume On Demand, novo maskaro, s katero lahko dosežeš volumen po tvoji izbiri. Maskara ti omogoča, da jo nanašaš v več slojih, ne glede na to, če si prvi nanos naredila že prej. Inovativno narejena formula omogoča stopnjevanje volumna čez dan, trepalnice ne zlepi in ne pušča grudic. Zahtevaj več volumna, kadarkoli si to zaželiš!

Scandal’Eyes Volume On Demand maskara ti dopušča, da se sama odločiš, kako bodo izgledale tvoje trepalnice. Si želiš, da so tvoje trepalnice poudarjene nežno ali si za bolj izraziti volumen? Se tvoja želja po intenzivnosti volumna trepalnic spreminja?

Svoj dan začni z enim nanosom. Se počutiš bolj drzno?
Dodaj dodaten sloj. Greš ven?
Nanesi še en sloj.
Še zmeraj nisi zadovoljna z volumnom? Naj tvoj pogled izstopa.
Ta neverjetno prilagodljiva maskara bo s teboj od jutra do večera, intenzivnost kontroliraš sama. Zahtevaj svoj volumen!

Rimmelova nova maskara ne povzroča grudic in ohranja trepalnice gladke. Za to poskrbijo posebni polimeri in voski v formuli, ki omogočajo ponovni nanos maskare na trepalnice do željenega volumna. Maskaro lahko tako nanašaš tudi po tem, ko se formulacija že posuši na trepalnicah. Zahvala gre posebni teksturi, ki je nekoliko bolj tekoča, trepalnice pa ne bo zlepila in pustila grudic. Nanesi jo večkrat na dan in stopnjuj volumen!

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj