Rihanna, 33, je predstavila svoj trebuh pretekli vikend v New Yorku. Otroka pričakuje s partnerjem, raperjem A$AP Rockyjem. Par so fotografirali, ko se je odpravil po opravkih v New Yorku za vikend in RIhannin trebuh je bil več kot očiten. Najbolj ganljiva fotografija je nastala, ko so ju ujeli v Herlemu, kjer ji je A$AP Rocky dal ljubeč poljub na čelo.

Foto: DIGGZY/SHUTTERSTOCK

Kar se tiče očetovstva, je A$AP Rocky, 33, da je imeti družino “v moji usodi, brez dvoma.” Meni tudi, da bi bil izjemen oče: “Mislim, da bi bil neverjeten, vsestransko izjemen oče.”

Vir je sicer novembra 2020 potrdil, da sta Rihanna in A$AP Rocky po dolgih letih prijateljevanja postala par. Govorice so se pojavile januarja 2020, ko se je Rihanna razšla s svojim takratnim partnerjem, s katerim je bila tri leta, milijarderjem Hassanom Jameelom. Julija isto leto je A$AP Rocky nastopil v njeni kampanji Fenty Skin, par pa je imel z namenom promocije tudi nekaj skupnih intervjujev.

Rihanna je v preteklosti že spregovorila o načrtovanju družine; marca 2020 je za britanski Vogue povedala: “ugotovila sem, da je življenje izjemno kratko” ter da je odkrila pristop k življenju brez nesmislov.

“Nimamo veliko časa, da bi tolerirali sr*, veste? Toliko si zadamo. Ko smo preobremenjeni, moramo začeti izločevati stvari. In jaz sem čisto preobremenjena,” je dejala slabi dve leti nazaj. “Kar se dogaja zdaj, je to, da grem nazaj na črno in belo. Moje področje sive se ukinja.”

“Vem, da si želim živeti drugače,” je nadaljevala in povedala, da se v naslednjih 10 letih vidi s 3 ali 4 otroki, ne glede na to, ali bo imela partnerja ali ne.

“Počutim se, da družba od mene pričakuje, da bi se počutila ‘Oh, motiš se …’ Nekako te ne priznajo kot matere, če ni očeta v življenjih tvojih otrok,” je povedala Rihanna. “A edina stvar, ki šteje, je sreča; to je edini zdrav odnos med staršem in otrokom. To je edino, kar lahko zares vzgoji otroka, to je ljubezen.”

PREBERITE TUDI: Rihanna za Dior: kampanja končno v celoti razkrita

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj