… ki bodo za nagrado prejele luksuzne šminke Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine! Predajte se neustavljivi privlačnosti. Potopite se v lastno pristno čutnost. Lahko ste instinktivni, intuitivni, inkognito, izjemni … Močan koktajl, ki prevzame čute.

19 barv za izjemno čutne YSL ustnice, ki so odvisne od užitka. Naj vaše rdečilo govori namesto vas.

Lepotni klic

Predajte se edinstvenemu čutnemu doživetju Rouge Volupté Shine.

Okus: Slasten vonj manga poudari užitek ob nanosu Rouge Volupté Shine.

Dotik: Rouge Volupté Shine nežno boža ustnice ob nanosu, se v trenutku stopi in na vaših ustnicah pusti sled barve, ki se lesketa s čudovitim mokrim sijajem.

Občutek: Razkošna tekstura je obljuba takojšnje nege. Ustnice postanejo gladke, polne in osupljive.

Videz: Že škatlica je zaklad sama po sebi, saj je ožigosana z YSL Cassandre logotipom in ovita v trak, ki se ujema z barvo rdečila v notranjosti. Pravi dragulj.

Sluh: Razkošna zaponka se odpre in zapre le z zasukom zapestja. Tako YSL.

Dekodiranje: Rouge Volupté Shine je obogatena s tehnologijo 'vzvratnega vbrizganja'. Odkrijte ta vznemirljivi novi postopek proizvodnje s Caroline Negre, direktorico za znanost pri Yves Saint Laurent Beauté.

Rezultati

In sicer smo izbrali naslednje srečnice, ki so odgovorile na nagradno vprašanje, ki se je glasilo: "Katere so prednosti Planeta Lepote pred ostalimi ženskimi portali in kaj vse ste se na njem naučile?" in ki bodo za nagrado prejele prestižno šminko Yves Saint Laurent Rouge Volupté Shine!

 • sweet666
 • Mijauuu
 • Kontra
 • Soft touch
 • romanab

Lahko navedete, kateri odtenek bi raje imele (na voljo imamo 1, 9, 10, 12, 14), a končno odločitev si bomo pridržali v uredništvu.

Ker pa je bilo odgovorov tako veliko, da smo kar težko izbrali le 5 sodelujočih, podeljujemo še dodatnih 5 različnih nagrad, ki jih prejmejo naslednje članice:

 • Pandica
 • vermilion
 • Starlight
 • tweets
 • hyfi

Nagrajenke naj na naslov urednistvo'at'planet-lepote.com pošljejo elektronsko sporočilo z naslovom (Zadeva/Subject) NI YSL – uporabniško ime, vsebina sporočila: ime, priimek, naslov.

Vsem nagrajenkam iskrene čestitke, ostalim pa se zahvaljujemo za sodelovanje in vam želimo več sreče v prihajajočih nagradnih igrah!

Vaš Planet Lepote

9 KOMENTARJI

 1. Woohoo 🙂 Hvala! Zdaj pa se spomnem, da bi morala v odgovor na nagradno vprašanje dodati, da če si pridna ali kdaj pač posrečena, lahko dobiš še kul nagrado 🙂 Prav, da ki bi se preselila za stalno na ta vaš planetek 😉

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj