Revlon nas je ponovno presenetil z nekaj novostmi dekorativne kozmetike. Tako so od oktobra dalje v naših prodajalnah na voljo prenovljene in izboljšane šminke Super Lustrous, v mesecu novembru pa se nam bodo pridružili še težko pričakovani tekoči puder Age Defying with Botafirm ter 12 ur obstojna senčila Colorstay 12hour Eyeshadow.
 
Super Lustrous Lipstick

 
Bogata gladka barva, ki ne zbledi in ostaja na ustnicah nanešena enakomerno ves čas. Izjemna formula LiquiSilk z aloe vero ter vitamini zagotavlja neverjetno gladek občutek na ustnicah. Ima bogato kremno barvo in ne izsušuje ustnic, ki imajo sijajen izgled in so navlažene.
Na voljo v kar 15 odtenkih.
 

Revlon novosti jesen 2005 šminka Super Lustrous

 
Age Defying Make up with Botafirm SPF 20
 
Revolucionarno nov tekoči puder z zanesljivim UV filtrom SPF 20 vsebuje vitamine, antioksidante in antiiritante ter tako kožo ščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi ter prezgodnjim staranjem. Ne vsebuje maščob in ne maši por ter zagotavlja srednje prekrivanje.
Na voljo v 6 barvnih odtenkih.
 

Revlon novosti jesen 2005 Age Defying Makeup with Botafirm SPF 20

 
Colorstay 12hour Eyeshadow
 
Novo dolgoobstojno senčilo za oči z novo Revlonovo tehnologijo Colorstay ColorLock, ki zagotavlja obstojnost barve do 12 ur, ne zbledi, se ne razmaže in se ne nabira v pregibih vek. Posebno obdelani mikropigmenti zagotavljajo svileno in bogato barvo. Sence se enostavno nanašajo in zabrišejo na vekah.
Na voljo v 12 barvnih odtenkih.

Revlon novosti jesen 2005 ColorStay 12-urno senčilo za veke

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj