Vključuje osem izdelkov, s pomočjo katerih boste dosegle naravno lep videz – brez težkih plasti ličil, opaznih tekstur ali nenaravnega videza.

Revlon Beyond Natural linija izdelkov

Revlon Beyond Natural™ Protective Liptint SPF 15 je prosojna šminka, ki ima vse lastnosti balzama za ustnice. Na voljo je v osmih naravnih odtenkih, ki bodo vaše ustnice polepšali in jim dodali nežno barvo in vlažen sijaj. Ustnice bodo navlažene in zaščitene pred UV sevanjem.

Revlon Beyond Natural™ Cream Lipgloss je srednje prekriven kremni glos za ustnice, ki jih bo obarval v enega izmed osmih naravnih odtenkov, ki so na voljo.

Revlon Beyond Natural™ Protective Liptint SPF 15Revlon Beyond Natural™ Cream Lipgloss

Revlon Beyond Natural™ Smoothing Primer poenoti teksturo kože in navidezno odpravi pore. Tako ustvari idealno podlago za ličenje s katerimikoli ličili. Je prijetne, lahke, gelaste teksture in čistega, svežega vonja.

Revlon Beyond Natural™ Skin Matching Makeup je lahek tekoči puder, ki ga na koži ne boste čutile. Njegova posebnost je posebna tehnologija, ki poskrbi za to, da se odtenek popolnoma prilagodi vaši polti in se zlije z njo. Na voljo je v petih odtenkih in ima zaščitni faktor 15.

Revlon Beyond Natural™ Concealer & Highlighter je mehak
kremni korektor na eni in osvetljevalec na drugi strani. Prvi neopazno
prekrije nepravilnosti, kot so podočnjaki, pigmentni madeži in
nečistoče. Osvetljevalec bo na prefinjen način poudaril vrh ličnic,
obrvno kost in notranji kotiček oči.

Revlon Beyond Natural™ Smoothing PrimerRevlon Beyond Natural™ Skin Matching MakeupRevlon Beyond Natural™ Concealer, Highlighter


Revlon Beyond Natural™ Cream To Powder Eye Shadow je kremno senčilo za veke, ki se po nanosu spremeni v puder. V paleti so štirje med seboj usklajeni odtenki, na voljo pa so štiri barvne harmonije. Se preprosto in enostavno nanašajo in zabrisujejo.

Linijo zaokrožata maskara Revlon Beyond Natural™ Defining Mascara, ki bo brezhibno ločila in podaljšala trepalnice, na voljo pa je v treh odtenkih, ter mehak debel­ svinčnik za obrobo oči Revlon Beyond Natural™ Defining Eye Pencil, ki jih bo poudaril in poskrbel za naraven videz (šest odtenkov).

Revlon Beyond Natural™ Cream To Powder Eye ShadowRevlon Beyond Natural™ Defining Mascara


Nekateri izdelki so že na voljo na ameriškem ebayu, ali pridejo tudi k nam, pa še ni znano.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj