… obdelajo, preden jih objavijo. Tokrat pa se je z objavo strinjala tudi sama zvezdnica, Britney Spears, ki je želela na ta način ponovno opozoriti na pritisk nad ženskami in slavnimi in pričakovanje, da bodo popolni; vedno, kadarkoli in kjerkoli, v obraz in telo.

retusirana_britney


Zadnje fotografije za oglasno kampanjo znamke Candie’s, katere obraz je Britney, so tako vsem dostopne, da vidijo, kako zelo spremenijo, polepšajo in izpopolnijo podobe zvezdnikov, mnogi ljudje pa potem mislijo, da so dejansko tako brezhibni in to želijo doseči tudi sami.

retusirana_britney2


Če primerjamo fotografiji, se zelo lepo vidi, da so Britney precej shujšali, tako v pas kot tudi noge, slednje so tudi podaljšali ter ji posvetlili in poenotili polt, da je videti popolnoma nenaravno brezhibna. Seveda so ji odstranili tudi ves celulit in zmanjšali zadnjico.

Upajmo le, da tovrstne slike pred in po obdelavi vidijo tudi dekleta in ženske, ki mislijo, da so zvezdnice zares tako popolne, kot jih vidimo na obdelanih fotografijah v medijih.

3 KOMENTARJI

  1. Pohvalno da je Britney dovolila objavo 🙂 Ne moremo reči da je za vse odgovoren photoshop ker je večina zvezdnic lepih tudi naravno a zagotovo niso popolne. In lepo je vedeti da se tudi one same tega zavedajo. 🙂

  2. Čestitke Britney. Nikoli si ne bi mislila, da bo pristala na kaj takega.

    Čeprav še vedno mislim, da bi več moških moralo videt te slike, ženske se že zavedamo, kako je z retuširanjem lepotic v teh revijah. Marsikater moški pa slepo verjame, da so te punce naravno tako popolne.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj