Ko je govora o retrogradnih planetih, je običajno Merkur tisti, ki žanje največ pozornosti in poseje največ strahu, dejansko pa tudi Uran ni nedolžen, kadar je v retrogradnem gibanju. Uran je v retrogradnem gibanju od 7. 8. 2018 in bo v tem položaju vse do 6. 1. 2019, kar pomeni, da bo vplival tudi na prihajajoče praznike.

PREBERITE TUDI: Takole bodo decembra energije vplivale na nas


Uran je povezan z našo željo po svobodi. Planet nam dovoli, da smo to, kar smo in da se počutimo udobno v svoji koži. V času retrogradnega gibanja boste svoje energije usmerili vase, kar bo na vas dobro delovalo. Uran je planet nenadne spremembe, zato se zna zgoditi, da bo malce pretresel situacijo.

Pričakujte nepričakovano

Čas, ko je Uran v retrogradnem gibanju je čas, ko se moramo znebiti stvari, ki nam nič več ne služijo in začeti nekaj novega. Čas je, da smo iskreni do sebe in morda narediti tudi kakšno stvar, ki nam ne bo preveč godila, kar lahko privede do drame. To je popoln čas za spremembe, da si zadamo veliko in izzivalne cilje in da postanemo to, kar si želimo. In ker to sovpada s koncem oz. začetkom leta, imate priložnost za zares svež začetek. Spremembe so torej lahko pozitivne, a v času retrogradnega Urana, so lahko nenadne in nepremišljene. Tovrstne spremembe se lahko dotaknejo tudi razmerij, kar je v času praznikov lahko težko. Preden naredite hitro in spontano odločitev, raje premislite. Razmerja bodo morda bolj komplicirana.

Pričakujte nepričakovano. Pričakujte odpovedi udeležbe dogodkov s strani drugih ljudi in srečanja z ljudmi s preteklosti. Četudi bo čutiti nekaj drame preko praznikov, se bo to slej kot prej izkazalo kot koristno.

PREBERITE TUDI: Horoskop

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj