Čeprav ob besedi karma mnoge spreleti srh, saj jo dojemamo kot neko kazen, pa je njen pravi namen povsem drugje: naučiti se moramo lekcijo in spoznati, kaj smo ravnali narobe. Karma nam bo povzročila določene težave, ki jih bomo morali spoznati, ozavestiti in rešiti sami.

PREBERITE TUDI: Kaj nam bo prineslo leto 2019?

Karma

Saturn je gospodar karme, zato se bo v tem času torej karma izrazila in delovala v dvojni moči. Preteklost, sedanjost in prihodnost se bodo zlile v eno. Če ste v preteklosti ravnali slabo, potem se bo v določenem času določil dogodek, ki vas bo naučil lekcijo. Če ste bili v preteklosti dobri, potem se bo v določenem času zgodil dogodek, ki vas bo nagradil za vaša dobra dela. Ker je Saturn v retrogradnem gibanju, se bo karma nanašala na to, kako ste bili v preteklosti odgovorni.

Misli

Lekcije, povezane z Saturnom retrogradnim 2019, se nanašajo na vaše misli in besede. To bo še posebej zahtevno, če imate za seboj verbalne zlorabe ljudi. Pesimizem in neodločnost bosta prišla na plano, zato bo to težavno obdobje za sprejemanje pomembnih odločitev. V obdobju retrogradnega Saturna ravnajte še posebno pošteno, iskreno in odgovorno. Naj bodo vaše misli, mišljenje in besede pozitivne, saj se lahko vse čuti dvojno; ne dovolite torej, da vas obvladujejo temačne misli, saj se le-te lahko krepijo in znašli se boste v tesnobnem stanju.

Strah

V tem obdobju boste lahko občutili strah. saj bo Saturn pretresel mnoga področja. Razmerja se lahko končajo. Pojavijo se lahko spremembe na področju kariere: potrebovali boste potrpežljivost in odločnost, ko se boste soočili z dodatnimi odgovornostmi na delu. Izkusite lahko izgubo, stisko ali razočaranje, ko boste dojeli, kaj morate prepustiti ali spremeniti. Če je nekaj v vašem življenju, kar ne deluje dobro, je potrebno to popraviti ali odstraniti. Duhovna modrost prinaša potrpljenje in samodisciplino, da žrtvujemo kratkoročno zadovoljstvo za dolgoročni uspeh.

Pomembno je, da uredite in dokončate določene zadeve, preden krenete naprej. 18. septembra, ko se bo Saturn obrnil v direktno gibanje, lahko pričakujemo boljše energije; pozitivne spremembe v življenju, na področju doma, družine in odnosov.

PREBERITE TUDI: Majevski horoskop: Kateri znak zodiaka ste?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj