Ko se planet ljubezni navidezno obrne v vzvratno gibanje, lahko na plano pridejo stare težave, tudi stare ljubezni in ljubimci. Predvsem bodo na preizkusu romantična razmerja. V tem času se boste poglabljali v ljubezensko razmerje, v odnos s partnerjem in razčiščevanjem težav.

PREBERITE TUDI: Retrogradni Merkur: 4 nasveti za karierno področje


Veliko se boste torej ukvarjali z odnosi. Retrogradna Venera se začne v znamenju Škorpijona, ki je najbolj intenzivno nebesno znamenje, zato bomo v tem času občutili intenzivna čustva. Spolnost, denar in tabuji – vse to so področja škorpijonov. Si sedaj predstavljate zmešnjavo, ki jo lahko povzroči retrogradna Venera v znamenju Škorpijona? Veliko bo prepovedanih razmerij. Venera bo v retrogradnem gibanju 40 dni; 40 pa je sveta številka v skoraj vseh religijah, in je običajno povezana z izpolnjevanjem obljub v ‘testnem’ obdobju. In to testno obdobje bo tudi v času retrogradne Venere z namenom, da se vrnete k sebi.

Retorgradna Venera vas bo vrgla ven iz vaše cone udobja, kar je lahko velik in morda boleč izziv. Zdelo se bo, kot da bijete bitko proti svetu. Ampak vredno bo! Venera pa vlada tudi denarnemu področju in osebnim vrednotam. Tokratna retrogradna Venera v Škorpijonu je pomembna zato, ker bo prinesla največje transformacije.

PREBERITE TUDI: Takole bo Neptun v retrogradnem gibanju vplival na nas

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj