Najnovejšim izdelkom blagovne znamke Remington je urejanje svoje pričeske zaupala tudi Oriana Girotto Cavazza, ki je povedala: “Hitro in učinkovito urejanje pričeske je želja vsake zaposlene ženske. Hkrati pa tudi skrb za zdrave in sijoče lase, ki so vsekakor pomemben del podobe posameznika. In izdelki Remington s kombinacijo najnovejše tehnologije in dolgoletne tradicije to vsekakor omogočajo.”

Mič Styling - predstavitev izdelkov Remington

Lepi in zdravi lasje so eden ključnih dejavnikov posameznikovega zunanjega videza in prav lepota ter zdravje las sta ključno vodilo pri izdelavi in oblikovanju izdelkov blagovne znamke Remington. Pri snovanju novih izdelkov Remington sodeluje z različnimi frizerskimi saloni in stilisti, kar omogoča, da izdelki izpolnijo kar se da veliko število potreb in želja tako profesionalcev na področju oblikovanja las kot tudi končnih uporabnikov, ki se dnevno srečujemo z izzivi urejanja svojih pričesk.

Posebno skrb za zdravje las pri Remingtonu izražajo z uporabo najnovejših tehnologij in najkakovostnejših materialov, iz katerih so oblikovani vsi njihovi izdelki. Kot najnovejšo tehnologijo na področju ravnalcev las so uvedli povezavo keramične toplote s teflonskimi vlakni (Teflon® fiber), kar celo pri zelo visokih temperaturah zagotavlja več kot 70 odstotkov manj poškodb las. Tehnologijo Teflon® fiber so preverjali tudi strokovnjaki, kot je Tony Maleedy iz MIT University of Bath iz Anglije, ki pravi: »Teflonska vlakna imajo izjemne lastnosti za zaščito las, ki precej zmanjšajo cepljenje in lomljenje konic ter ohranjajo njihovo gladkost, zravnanost in visok sijaj.« Poleg keramične prevleke in teflonskih vlaken pa pri izdelkih uporabljajo tudi turmalin, poldrag kamen s sposobnostjo generiranja negativnih ionov, ki pomagajo zmanjšati statiko ter vlago in s tem zagotovijo neštrenaste frizure (fuzzy hair).

2 KOMENTARJI

  1. Oriana Girotto Cavazza, ne vem kje so njo našli. 🙁

    Moja sestra ima ravnalec Babyliss, mene sicer te naprave sploh ne navdušujejo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj