Rebel Wilson, ki je slovela predvsem po svoji debelosti, se je odločila, da je čas, da poskrbi za svoje zdravje in dobro počutje. In medtem, ko se je v letu 2020 večina zredila, se je ona odločila vzeti stvari v svoje roke, saj je drastično shujšala.

Rebel Wilson redno obvešča svoje sledilce o svojih aktivnostih, ciljih in napredku v letu 2020, ki ga je sama poimenovala kar za svoje “leto zdravja”. Nekdaj nezdravo obilna zvezdnica se tako počasi, a vztrajno približuje končnemu cilju – to je 75 kg.

0000000

 

40-letnica je na svoj Instagram tako zapisala: “Veselo nedeljo vsem! Pripravljam se na super teden, ki je pred mano,” in objavila fotografijo, iz katere je razvidno, da je bila na pohodu. “Ta teden je bil super zaposlen, a sem trikrat vstala super zgodaj (ob 6h zjutraj) in šla na pohod. Naredila sem celo nekaj 100-metrskih šprintov, da še malce bolj dvignem srčni utrip.”

Nato se je pošalila, da je njen šprint verjetno tak kot za nekoga drugega počasen tek, a da je vseeno ponosna nase. “Sem le še 3 kilograme od svoje ciljne teže!”

“A zapomnite si, punce, vseeno se morate razvajati,” je objavila v drugem sporočilu poleg videa, v katerem se ravno pripravlja, da se bo sladkala.

 

“V obliki hrane je le še dnkrat ali dvakrat na teden, sicer pa se razvajam s kopelmi,” je še dodala.

Igralka se sicer prehranjuje po mediteranski dieti, ki vključuje ogromno zelenjave, rib, ovčji jogurt ipd., ter zelo počasi in dobro žveči hrano.

Le kaj je Wilsonovo spodbudilo, da se je pri 40-ih končno odločila poskrbeti za svoje zdravje? Njen fant Jacob Busch, ki ji pomaga pri doseganju ciljev.

“To je prvi moški, ki ga je spoznala, da se ujema z njenim humorjem in osebnostjo. Nekdo, ki ima svoje življenje in uspeh in se ne počuti ogrožen ob njej,″ je povedal vir. ″Je zelo podjeten in oba sta zelo usmerjena v uspeh. Poleg tega je zelo osveščen glede zdravega načina življenja in eden drugega motivirata.”

Pohvalno, kar tako naprej!

PREBERITE TUDI: To je dieta, s katero je pevka Adele shujšala kar 30 kg

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj