rdeci_noski

Rdeči noski

Na avdiciji bomo sprejeli do tri nove klovne zdravnike. Klovni zdravniki smo za delo v bolnišnici usposobljeni umetniki, naš namen pa je s pomočjo humorja obujati življenjski pogum. Delujemo že osmo leto in redno obiskujemo otroke v Pediatrični kliniki v Ljubljani, na Kliniki za pediatrijo UKC Maribor, na otroških oddelkih SB Celje, SB Jesenice, SB Novo mesto, SB Trbovlje, SB Šempeter pri Novi Gorici in na oddelku za rehabilitacijo otrok v Univerzitetnem rehabilitacijskem inštitutu RS – Soča. Vsako pomlad in jesen obiščemo tudi otroke v tistih bolnišnicah, ki jih še ne obiskujemo redno, tem obiskom pa dodamo tudi obiske v centrih za usposabljanje, delo in varstvo, varstveno delovnih centrih, zavodih za invalidno mladino in domovih za starejše.

Zato vas vabimo na avdicijo za nove klovne zdravnike, ki bo 22. in 24. maja. Potekala bo oba dneva (dva kroga) – od tega bomo prvi krog namenili temu, da se kandidati čim bolje predstavite – pripraviti bo potrebno kratko točko, kjer boste prikazali vaše veščine/spretnosti, sposobnost improvizacije. Tokrat usmerjeno iščemo kolege s posluhom, ki po možnosti obvladajo glasbeni inštrument. Drugi krog bo potekal v obliki delavnice za klovne.

Rdeči noski – klovni zdravniki bomo sprejetim na avdiciji nudili strokovno usposabljanje v Ljubljani in na Dunaju, po usposabljanju pa redno honorirano delo.

Pogoji za prijavo na avdicijo so: izkušenost v nastopih pred občinstvom, socialna zmožnost, odpornost in čustvena zrelost, starost nad 25 let, pripravljenost za delo v timu, želja po stalnem strokovnem usposabljanju, zmožnost dela tako v dopoldanskih, kot v popoldanskih urah ter vozniški izpit in lasten prevoz.

Prosimo, da nam pošljete prijavo na avdicijo do vključno 11. maja 2011 na naslov nasmeh@rdecinoski.org. Vsebuje naj vaše osnovne podatke (ime, priimek, naslov, elektronski naslov, telefonsko številko na kateri ste dosegljivi), življenjepis (z navedbo pridobljenih znanj in izkušenj z nastopanjem), ter utemeljitev zakaj vas delo klovna zdravnika zanima. Po pregledu prijav bomo izbrane obvestili o uri, mestu in poteku avdicije po elektronski pošti 16. maja 2011.

Prosimo, da to vabilo posredujete tistim, ki bi jih delo klovna zdravnika zanimalo.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj