Trevor Noah je že četrto leto zapored ponovno prevzel vlogo voditelja. Na podelitvi so nastopili Burna Boy, Dua Lipa, Joni Mitchell in SZA; udeležila sta se je Billy Joel in Billie Eilish; za nagrade so se potegovale pesmi, ki so prevladovale na lestvicah in playlistah – med njimi “On My Mama” Victorie Monét, “Rich Flex” Draka in 21 Savagea ter “Flowers” Miley Cyrus.

Kot so nam pokazala pretekla leta, je rdeča preproga na Grammyjih posebno sartorialno igrišče. Tako so včeraj zvečer nominirani umetniki na papir položili pisalo in vokale na skladbe, s čimer so izrazili občutke in čustva, ki segajo od blaženosti do zloma srca, od ponosa do negotovosti. Zato je še posebej zanimivo videti, kako se izražajo z modo na večer, ko se njihova glasba proslavlja pred svetom.

Spodaj si oglejte vse videze s podelitve nagrad grammy 2024.

Karol G v Marmar Halim

Christina Aguilera v Standing Ground

Halle Bailey v Gucci

Tyl v Atelier Versace

Bebe Rexha v Robert Wun

 

John Legend in Chrissy Teigen

Sophie Couture (Teigen)

Ellie Goulding v Zuhair Murad Couture

Taylor Swift v Schiaparelli Haute Couture

Olivia Rodrigo v vintage Versace

Paris Hilton v Reem Acra

Kylie Minogue v Dolce & Gabbana

Calvin Harris in Vick Hope

Ona v Kyha Studios.

Miley Cyrus v Maison Margiela

Coco Jones v Celia Kritharioti

Dua Lipa v Courrèges

PREBERITE TUDI: Najbolje oblečene zvezdnice na podelitvi nagrad Emmy 2024

1 komentar

  1. Pročitajte moje svjedočanstvo o tome kako sam dobio brzi zajam od pouzdane tvrtke. Pozdrav, ja sam gospođica Veronica iz Hrvatske. Bio sam u financijskoj situaciji i trebao sam kupiti kuću. Pokušao sam potražiti zajam od različitih kreditnih tvrtki, privatnih i korporativnih, ali nije išlo, a većina banaka mi je odbila kredit. Ali kako bi Bog htio, upoznali su me s privatnim zajmodavcem koji mi je dao zajam od 90,000 eura i danas imam vlastitu kuću i vlasnik sam tvrtke i trenutno mi je dobro, ako morate ići na tvrtka za osiguranje zajma. bez kolaterala, bez provjere kreditne sposobnosti, samo 3% kamatna stopa i supotpisnik s boljim planovima i rasporedom otplate, kontaktirajte Davidson Albert Loan (davidsonalbertloan@gmail.com). On ne zna da to radim, ali sada sam tako sretna i odlučila sam dati ljudima više informacija o njemu i želim da ga Bog još više blagoslovi. Možete ga kontaktirati putem njegove e-pošte. davidsonalbertloan@gmail.com
    {WhatsApp: +38761545894}

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj