Brad Pitt in Angelina Jolie se ločujeta že od septembra 2016, odkar je vložila tožbo, nekateri pravni strokovnjaki pa predvidevajo, da bi lahko bila to najdražja in najdaljša ločitvena tožba v vsej zgodovini.

V središču javnosti nista le bivša zakonca, ampak tudi njuni otroci. Angelina je imela z Bradom hčerko Shiloh (15) in dvojčka Knoxa in Vivienne (13), še preden sta se spoznala, pa je posvojila Paxa (17), Maddoxa (20) in Zaharo (16), ki jih je Brad sprejel za svoje.

Med sodnim postopkom se je veliko govorilo o Pittovem slabem odnosu z najstarejšimi otroki. Pojavile so se govorice, da mu je odleglo, ko bo Pax polnoleten, Maddox pa je že od leta 2019, zato se mu ni treba boriti za skrbništvo za njiju, saj preživljanje časa z njima ni njegova prioriteta.

V zadnjih letih so ameriški mediji pisali, da Brad s svojima najstarejšima sinovoma nima nobene veze in da jih sploh ni hotel posvojiti, a je to storil zaradi Angeline. Domnevno je Jolie-jeva vložila zahtevo za ločitev ravno zaradi igralčevega spora z Maddoxom na zasebnem letalu. Pitt naj bi se sprl z Angelino, sin pa je vskočil med njiju, da bi branil svojo mamo.

PREBERITE TUDI: Angelina Jolie spregovorila o Pittovem nasilnem vedenju

loading...


PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj