Ko govorimo o najljubših hollywoodskih parih, mnogi še vedno prvi pomislijo na igralca Brada Pitta in Angelino Jolie, čeprav že leta nista več skupaj. Njuna ločitev je bila dokončana že leta 2019, zato se pravni boj glede skrbništva nad otroki nadaljuje.

Igralka je pet dni po tem, ko je Brad pod vplivom alkohola napadel njunega najstarejšega sina, 20-letnega Maddoxa, vložila zahtevo za ločitev . “Nisem hiter človek pri odločanju. Vzelo mi je veliko moči, da sem se ločila od svojih otrok,” je rekla Jolie v intervjuju za The Guardian.

“Vedno si želiš narediti vse, da imaš v življenju podporo svojih otrok,” je dejala  in dodala, da se je med poroko z Bradom bala za varnost celotne družine. Vendar zaradi razmer, ki potekajo za skrbništvo, ni preveč govorila o razmerju.

“Da, bala sem se za svojo družino,” je priznala. Kot je sama povedala, jo je celotna izkušnja zlomila, zdaj pa si želi le, da bi se njena družina končno premaknila naprej, vključno z Bradom. “Želim si, da bi živeli v miru, ker bomo za vedno družina,” je zaključila.

PREBERITE TUDI: Je Angelina Jolie končala svojo igralsko kariero?

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj