Igralka je tožbo vložila pod anonimnim imenom Jane Doe, v kateri pravi, da ji je preiskovalni urad zavrnil dostop do zapisov, povezanih z obtožbami, da je njen “takratni” mož, Brad Pitt, fizično in verbalno napadel” njo in njune otroke med zasebnim potovanjem na letalu.

angelina-jolie

Javnost je takoj opozorila na incident, ki se je zgodil leta 2016 na zasebnem letalu družine Pitt na poti iz Francije v ZDA, ko se je Brad nasilno spopadel s svojim najstarejšim sinom Maddoxom. Nekaj ​​dni kasneje je bilo razkrito, da je Jolie vložila zahtevo za ločitev, izvedelo pa se je tudi, da igralca preiskuje FBI in socialne službe zaradi prijave, da je verbalno in fizično zlorabljal otroke.

Revija Puck je objavila, da je zdaj potrjeno, da je ‘Jane Doe’ res Angelina, igralka pa je 9. avgusta letos vložila pritožbo, v kateri so razkrili nekaj zanimivih podrobnosti.

Jolie je agentu FBI povedala, da je Pitt pil, nato pa jo je odvlekel v zadnji del letala, kjer naj bi jo zgrabil za ramena in jo stresel, medtem ko je rekel: “Uničuješ to družino.”

Pozneje naj bi prišlo do še enega fizičnega spopada, v katerem naj bi bila poškodovana Angelina, v dokaz pa je agentu dala fotografijo svojega komolca, na kateri je vidna poškodba. Povedala je tudi, da jo je Brad Pitt polil s pivom. Pittova ekipa je zanikala vse obtožbe. Posebni agent se je nato srečal z državnim tožilcem in ugotovila sta, da Pitta ne bodo obtožili, Angelina pa je zaradi tega vložila tožbo za dostop do dokumentov, povezanih s preiskavo proti njenemu zdaj že bivšemu možu. Posebej velja omeniti dejstvo, da ji je bila omogočena anonimna vložitev pritožbe, kar je nenavadno.

 PREBERITE TUDI: Angelina Jolie razkrila, da je daleč od popolne mame

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj