Po podatkih sodnega izvedenca je pevka trpela zaradi adhezij, ki so bile posledica znanega dolgotrajnega zapleta bariatrične operacije, ki jo je prestala pred leti. Vzrok smrti naj bi bila obstrukcija tankega črevesa.

Po podatkih sodnega izvedenca okrožja Los Angeles je 54-letna zvezdnica umrla zaradi posledic obstrukcije tankega črevesa. Posledice so opredeljene kot “stanje, ki je posledica predhodne bolezni ali poškodbe” – v tem primeru je bila “obstrukcija v obliki stranguliranega tankega črevesa, ki so jo povzročili adhezije, ki so nastale po bariatrični operaciji pred leti”, je navedeno v poročilu sodnega izvedenca.

“To je znan dolgoročni zaplet tovrstnih operacij,” je zapisal namestnik sodnega izvedenca Dr. Juan Carrillo.

Lisa Marie, pevka in skladateljica ter edina hči Elvisa in Priscille Presley, je umrla 12. januarja, potem ko so jo zaradi možnega srčnega zastoja odpeljali v bolnišnico.

Tiskovni predstavnik okrožnega šerifa v Los Angelesu je takrat povedal, da so se reševalci odzvali v blok 5900 Normandy Drive v Calabasasu v Kaliforniji in oskrbeli žensko v 50. letih, ki ni dihala. Reševalci so ob prihodu začeli izvajati umetno dihanje in ko so ugotovili, da pacientka “kaže znake življenja”, so jo prepeljali v lokalno bolnišnico, kjer je pozneje umrla.

PREBERITE TUDI: Težke preizkušnje, s katerimi se je morala v življenju spopasti Lisa Marie Presley

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj