Glavni newyorški sodni izvedenec je rezultate objavil včeraj, 8. avgusta 2023, in razkril, da je Leandro umrl zaradi nenamernega prevelikega odmerka, ki je bil posledica toksičnih učinkov fentanila, bromazolama, alprazolama, 7-aminoklonazepama, ketamina in kokaina.

Vse kaže, da obdukcija potrjuje predhodne sume Leandrove matere, ki je sledilcem na družbenih omrežjih povedala, da je najstnik umrl po zaužitju tablet s fentanilom, sintetičnim opioidom, ki je celo do 50-krat močnejši od heroina in 100-krat močnejši od morfija.

“Nekdo mu je prodal tablete s fentanilom, za katere je vedel, da so zraven, a mu jih je vseeno prodal. Zato je moj sin za vse te ljudi, ki še vedno prodajajo in kupujejo to sranje, za vedno odšel,” je zapisala Drena De Niro.

Drena je novico o sinovi smrti delila na Instagramu 3. julija, dan po njegovi smrti.

“Moj prelepi sladki angel. Ljubila sem te onkraj besed in opisov od trenutka, ko sem te začutila v trebuhu. Bil si moje veselje, moje srce in vse, kar je bilo v mojem življenju čisto in resnično,” je delila.

“Ne vem, kako bom živela brez tebe, vendar bom poskušala nadaljevati in širiti ljubezen in svetlobo, ki sem ju ob tebi tako občutila, ko sem postala tvoja mama. Bila si tako globoko ljubljena in cenjena in želim si, da bi te samo ljubezen lahko rešila. Tako mi je žal, moj otrok, tako mi je žal @carlosmare. Počivaj v miru in večnem raju, moj dragi deček.”

Kaj je Robert De Niro povedal o smrti svojega vnuka?

De Niro je v izjavi dodal: “Globoko sem prizadet zaradi smrti svojega ljubljenega vnuka Lea. Zelo smo hvaležni za sožalje, ki so nam ga izrekli. Prosiva, da nama prosim zagotovite zasebnost za žalovanje ob Leovi izgubi.”

Leandrov oče Carlos Mare je napisal svoje srce parajoče sporočilo, ki ga je objavil ob fotografiji, na kateri se drži za roke s svojim sinom. Zapisal je: “Z neizmernim pretresom in žalostjo smo se poslovili od našega ljubljenega sina Lea. Zahvaljujemo se vam za izlitje ljubezni in podpore ter vas prosimo, da nam v tem času zagotovite zasebnost, da bomo lahko predelali to nepotešljivo žalost.”

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj